Her er du: Legepladsen / Vestjylland

Esbjerg Bypark

Esbjerg Bypark legeplads henvender sig til børn fra 1-15 år, det er en spændende legeplads der bl.a. indeholder gynger, vipper. Desuden er der opsat bænke både ved legepladsen og rundt om i den flotte park.

Havnegade 20
6700 Esbjerg

Fanø Skovlegeplads

Der findes mange måder at bruge de danske skove på. Et særligt hit de seneste år er de såkaldte natur eller skovlegepladser, hvor krogede træstammer, klatrereb, fabeldyr, rutsjebaner og meget andet udstyr er med til at give børn og andre barnlige sjæle nogle rigtig gode naturoplevelser ude i skoven. I statens store klitplantage på Fanø findes en af de største og mest udbyggede af slagsen. Her har siden 1997 ligget en dejlig skovlegeplads, som besøges af et rigtigt stort antal gæster fra nær og fjern. Det store antal af turister på Fanø og øens egen befolkning er hyppige gæster. På en sådan natur- eller skovlegeplads får fantasien frit løb.

V/Pælebjerg
6720 Fanø

hwww.mitfanoe.dk

Brorsonsvej legeplads

Brorsons legeplads er fornylig blevet renoveret og henvender sig til børn i alderen 1-10 år, men alle er naturligvis velkommen. Legepladsen indeholder stort klatretårn med rutschebane, klatrevæg, gangbro samt stor sandkasse.

Brorsonsvej
6760 Ribe

Spidsbjerg Skovlegeplads

Naturen har selv lagt materialer til alle legereskaberne - så hvad enten der er vipper, gynger, klatrestativer er de alle kreeret af naturens egne materialer og falder derfor også perfekt ind i området. På legepladsen er der opstillet borde og bænke - hvorved man kan sidde og nyde den pragtfulde aktivitet og evt. nyde sin medbragte madkurv.

Spidsbjergvej, Sdr. Fjand
Tlf. 97 49 12 77
6990 Ulfborg

www.ulfborg-turist.dk

Nørhede Skovlegeplads

Naturen har selv lagt materialer til alle legeredskaberne - så hvad enten der er vipper, gynger, klatrestativer er de alle kreeret af naturens egne materialer og falder derfor også perfekt ind i området. På legepladsen er der opstillet borde og bænke - hvorved man kan sidde og nyde den pragtfulde aktivitet og evt. nyde sin medbragte madkurv.

Fyrrevej
Tlf. 97 49 12 77
6990 Ulfborg

www.ulfborg-turist.dk

Naturlegepladsen bag Grindsted Bibliotek

Naturlegepladsen bag Grindsted Bibliotek er en stor aktivitetsbane som henvender sig primært til de 4 -12 årige børn banen indeholder bl.a. en sjov svævebane, samt en udfordrende balancebom. Her er som regelt altid mange andre børn så dit barn får gode muligheder for at få nye legekammerater her.

Tinghusgade 16
7200 Grindsted

Legepladsen i Herningcentret

I Herningcentret er der indrettet en særlig legeplads til børnene, hvor de kan klatre og have det sjovt i timevis.

Merkurvej 91
7400 Herning
Tlf. 97 22 06 96

Naturlegepladsen i Præstbjerg

På naturlegepladsen i Præstbjerg er der rig mulighed for aktivitet og sjov for aktive i alle aldre. Derudover indeholder legepladsen et bålsted så det er muligt at lave snobrød.

Kleinstrupvej 2, Sørvad
7400 Herning

Klosterheden skovlegeplads

Naturen har selv skabt denne dejlige skovlegeplads. Der er handicapsti, hundeskov, skov WC.
Ved skovlegepladsen er der grillplads samt borde og bænke. Intet drikkevand. Hunde i snor må medtages. Heste kan medbringes. Og der er desuden 3 sheltere på stedet.

Stalhøjevej
7620 Lemvig

Hanstholm Byplantage

Kan I lide at lege Tarzan, har I muligheden på "Tarzanstien" i Hanstholm Byplantage.
Foruden Tarzanstien i skoven, er der en hyggelig legeplads med gynger, rutchebane og en masse legeredskaber skabt af træ. Der er også en bålplads, hvor I kan lave snobrød og stege pølser. Adgang til legepladsen fra Molevej ad skovvej på modsatte side af P-pladsen ved MuseumsCenter Hanstholm.

Molevej
7730 Hanstholm

Naturlegeplads i Hanstholm

En dejlig naturlegeplads beliggende mellem Bødkervej, Molevej og Kai Lindbergs Gade (med indkørsel fra Kai Lindbergs Gade og Molevej).
På naturlegepladsen er der en Tarzansti hvor man kan få prøvet sine "Tarzankræfter" af. Der er to almindelige gynger og en "dobbeltgynge". Desuden er der vipper, rytsjebaner, balancebomme og huler.
På naturlegepladsen er der også grill- og bålplads med borde og bænke, så hele familien kan sagtens få sig en hel skovtur ud af et besøg på naturlegepladsen i Hanstholm.

7730 Hanstholm