Her er du: De voksne betaler /Vestjylland

Jesperhus Blomsterpark

Skandinaviens største blomsterpark med mere end 1 million blomster og stort legeland. 3000 m2 indendørs afdeling med 4D-biograf, tarzansti og zoo med fritgående dyr og fodringer gæsterne deltager i.

Alt er gratis, når entéen er betalt.
Parken er åben fra 14/5 - 24/10.
Entrebilletten kan laves om til årskort mod en merbetaling på kr. 50,-.
Børn under 3 år: gratis

Legindvej 13,
7900 Nykøbing M
Telefon: +45 96 70 14 00
www.jesperhus.dk


Christianshede Zoo

Christianshede Zoo er en mini-zoo, som ligger midt på naturstien mellem Funder (ved Silkeborg) og Ejstrupholm.

På rundvisninger kan du komme med inden for til lamaer og aber, mens vi fortæller historier fra naturens forunderlige verden. Flyv med brevduer og kom til vejrs på en hest. Kæl med en ilder og sig goddag til en lemur. Vær med til at fodre kamelerne. Få en slange om halsen. Gå rundt mellem undulater og masser af andre fugle. Klap gederne og lær at holde et marsvin. Få dit eget dyrepasserdiplom. Lav bål, spil minigolf og nyd naturen.
På Christianshede Zoo har vi blandt andet kameler, næsebjørne, parakitter, leguaner, aber, slanger, lamaer, nanduer, vaskebjørne, ildere, chinchillaer og mange, mange flere.
Vi har åbent hver dag fra 1. maj til 1. oktober klokken 10 – 16 (se hjemmesiden for priser)
Gratis for børn under 3 år.


Christianshedevej 44
7441 Bording
Tlf. 86869222
www.christianshede.dk


Familiepark West

Familiepark West er stedet for gæster, der ønsker en hyggelig tid med masse af oplevelser. Vi byder bl.a. på fremragende fiske søer, udfordrende naturlegeplads, sjov hoppepude, vandplask i vandlandet, nyt minigolf-anlæg, beachvolley, cross bane, svævebane, mooncars - ja, kort sagt her er aktiviteter for alle aldre - og masser af muligheder for at finde en hyggekrog med plads til afslapning.

Se hjemmesiden www.familieparkwest.dk for priser og åbningstider.

Hovervej 56
6950 Ringkøbing
Tlf. 97335411
www.familieparkwest.dk

Bovbjerg Fyr

Næsten ude på kanten af den 40 meter høje Bovbjerg klint står det røde Bovbjerg Fyr. I mere end 130 år har det trodset hårde vinterstorme og slikket solskin på varme sommerdage. Det er en barsk fyr, med blink i øjet. Lyset i toppen styres idag fuldt automatisk, og hvor fyrmesteren og hans assistenter før boede er der nu café, butik, mødelokaler og udstillinger. Her er alle velkomne, og vores "fyrmester" og de mange frivillige medarbejdere tager varmt imod vore gæster. Der er P-pladser ved fyret og ved klinten. Busser er gratis i Lemvig kommune. Bus 491 går til Ferring, og derfra er der knap en kilometer at gå, enten ad vejen eller langs stranden. Der er trappe mellem stranden og klintens top. Udsigten over havet er en stor oplevelse i al slags vejr.
Bovbjerg Fyr i Vestjylland er et udflugtsmål for hele familien.

Se hjemmesiden for priser og åbningstider

Fyrvej 27
7620 Lemvig
Tlf. 97891012
www.bovbjergfyr.dk


Søndervig lys

Kom og lav dine egne lys!
I vores selvdyp-afdeling kan du selv lave dine egne lys - en sjov og spændende oplevelse børn, teenagere, forældre, bedstemor og bedstefar. I vores " cafè-miljø " er du velkommen til at spise din medbragte mad og drikkevarer.
Vi har 8 forskellige farver, som du kan vælge imellem, og du har mulighed for at lave akkurat de lys, du synes er spændende - også flerfarvede lys. Du kan få den hjælp og vejledning du ønsker og måske blive inspireret til at lave kunstlys eller en anden form for udsmykning af dine lys. Du kan også få dine lys patineret, når du er færdige med dem. Lysene være helt kolde for at opnå et godt resultat, hvis de skal patineres.
Tilmelding er ikke nødvendig - Gratis undervisning!
Vi har korte og lange væger. Èn væge bliver til 2 lys. Prisen pr. væge er kr. 2,00 - kort eller lang. Når lysene er færdige betales efter vægt, nemlig kr. 6,00 pr. 100 gram.
I sæsonen har vi åbent hver dag fra kl. 10.00
Opstart i selvdyp-afdelingen slutter kl. 15.30

Lodbergsvej 73
6950 Ringkøbing
Tlf. 97338181
www.sonderviglys.dk


Kloster design lysestøberi

Når De er kommet til Vestjylland, må De ikke snyde Dem selv for et besøg i lysestøberiet og brugskunstforretningen.

Det er nemlig et sted, der byder på mange spændende oplevelser for både børn og voksne.
I vores selvdypafdeling har gæsterne mulighed for selv at dyppe deres individuelle lys i mange forskellige farver. Betaling af disse lys sker efter vægt.
Udlevering af væger slutter 1 time før lukketid.

Åbningstider:
man. - fre. 10.00 - 17.00
lør. 9.00 - 12.00

Klostervej 96
6950 Ringkøbing
Tlf. 97337085
www.kloster-design.dk