Velkommen til Børn i Danmark.dk

Børn i Danmark et nyt website, der viser vej til børnevenlige oplevelser og steder i hele Danmark. Her finder du masser af inspiration til, hvad man lave med børn fra 0 – 18 år, hovedparten af oplevelserne på siden er helt gratis for børn, men der er også oplevelser der koster lidt. På Børn i Danmark kan du på en hurtig og nem måde at få et overblik over de børnevenlige steder og aktiviteter der er i dit nær område.

Læs mere om konceptet Børnidanmark.dk

Hvem kan bruge Børn i Danmark?

Ja det er et rigtig godt spørgsmål, men kort fortalt alle der har interesse i oplevelser og aktiviteter for børn i Danmark: Forældre, bedsteforældre, onkler, kusiner, barnepiger, dagplejere, institutioner, skoler m.v. Samtidig er bornidanmark.dk Det er gratis at bruge sitet til at finde steder, oplevelser og aktiviteter, og det er gratis at tilmelde nye steder til sitet.

Foråret er kommet Juhuuu.

Børn i Danmark byder i foråret på masser af sjove oplevelser for hele familien, både inde som ude. Se mere under kategorierne Museer, Seværdigheder, legepladsen, standen events og de voksne betaler. Husk at prøv de sjove spil.