Her er du: Legepladsen / Sydjylland

Legeparken Kolding

Tæt på Koldinghus i byens hjerte ligger Legeparken. Et stort rekreativt parkområde for børn og voksne.
I Legeparken kan du klatre, gynge, rutsje og meget, meget mere. Du kan også køre om kap i mooncars, spille minigolf, sejle en tur i robåd eller cyklebåd og meget andet.
Den medbragte mad eller kaffen kan nydes i et af de tre aktivitetshuse, eller pølserne kan tilberedes på et af de fire grill-steder. Endelig er der en kiosk og toiletter.

Åbningstider

- Januar, februar og marts: Klokken 10-16 alle ugens dage
- April og maj: Klokken 10-18 alle ugens dage
- Juni, juli og august: Klokken 10-20 alle ugens dage
- September og oktober: Klokken 10-18 alle ugens dage
- November og december: Klokken 10-16 alle ugens dage
Parken kan benyttes uden for åbningstiden. Når parken er lukket er der dog ikke ikke adgang til madpakkehuse, toiletter, grill, minigolf samt mooncar-banen. Der vil være adgang til et enkelt toilet.

Grønningen 2
6000 Kolding
Tlf. 75571891
www.kolding.dk

Haderslev Dam Legepladser

Ved Haderslev Dam er placeret hele 2 legepladser begge legepladser henvender sig til børn i aldersgruppen 1-10 år, men alle er naturligvis meget velkommen begge legepladser er udstyret med sandkasse, stort klatretårn samt gynger, Da legepladserne ligger ved Dammen, skal det da også lige nævnes at der her kan leges vandcykler om sommeren.

Bispebroen
6100 Haderslev

Bukkebruses Naturlegeplads

Bukkebruses legeplads ligger lige ned til Nordborg Sø og er en sjov naturlegeplads, som primært henvender sig til børn i alderen 1-14 år. Legeredskaberne er alle skabt af naturen og her kan børnene bl.a. være pilot på en flyvemaskine eller tog fører på et stort lokomotiv, Der udover er der den farlig bukkebruses bro. Der er opstillet både borde og bænke i læ på legepladsen så det er muligt at nyde den medbragte madpakke. Hvis i ønsker mere eventyr kan det anbefales at gå en tur til det flotte Nordborg Slot, som blot ligger 800 m fra legepladsen.

800 m. fra Nordborg Slot
6430 Nordborg

Høllevangskolens legeplads

Høllevangsskolens legeplads er meget besøgt, stedet egner sig til søvel store som små børn og indeholder bl.a. rutsjebaner, klatrenet, forhindringsbane, samt svævebane, og for de mindste er der opstillet et sørøverland med skip hvor børnene kan lege pirater og sørøver samt opleve både krokodiller og hajer.

Høllevang 269
6520 Toftlund

Valmueparkens legeplads

Valmueparkens legeplads er en hyggelig lille oase som indeholder. Klatretårn, klatrevæg, rutsjebane, gangbro samt gynger en stor sandkasse m.m. legepladsen henvender sig primært til de 1-12 årige børn, men alle er naturligvis meget velkommen.

Valmuemarken
6771 Gredstedbro

Naturlejepladsen i Hjelmskov

I den smukke, men bakkede Hjelmskov, forefindes der en stor naturlegeplads med bålplads, balance-aktivitet, svævebane m.m. desuden er der i Hjelmskov en 8 km lang mountainbike-rute.
6200 Aabenraa.