Her er du: Legepladsen / Storkøbenhavn

Nikolaj Plads legeplads

Lille småbørns-legeplads tæt på Skt. Nikolaj Kirke/udstillingsbygning. Legepladsens mest iøjnefaldende vartegn er en påfuglerutchebane skabt af billedhuggeren Gunnar Westmann. På legepladsen er der traditionelle legehuse, en sandkasse og vippedyr. Legepladsen henvender sig til de 0-6 årige.

Nikolaj Plads 5 – 11
1067 København K

www.vejpark2.kk.dk

Hauser Plads legeplads

Mindre legeplads anlagt på en p-kælder og omgivet af lettere trafikkerede veje. Traditionelle legeredskaber såsom gynger, sandkasse og klatreborg med rutsjebane, alt med faldunderlag og omgivet af flisebelægning. God ramme omkring legepladsen bestående af mur med hegn og tætte buskadser med enkelte høje træer. Der er mange siddepladser, da pladsen også benyttes som bymæssig opholdsplads for borgere uden børn.

Hauser Plads 16
1127 København K

Helligaandskirkens legeplads

Med sin placering lige midt i Københavns shoppinghjerte udgør Helligaandskirkens Legeplads den perfekte pause fra en hård dags strøgtur. Børnene kan få lov til at slappe af og nyde legehus, gynger, klatrestativ og rutschebane, mens mor og far tager sig et hvil på en af de omkransende bænke.

Valkendorfsgade 36
1151 København K

www.helligaandskirken.dk/boernehaven

Langelinjeanlægget

Langelinieanlæggets legeplads er en Lille legeplads der ligger nær Langeliniepavillonen. Legepladsen er opbygget med et stort tårn med rutsjebane, klatrestativ. Samt en stor sandkasse. Der er endvidere opstillet både borde og bænke på legepladsen så husk madpakken.
Nordre Tolbod

Nordre Tolbod
1259 København K

Kongens Have Legeplads

Kongens have er en af de mest besøgte haver i København. Parken er stor og åbner dermed også for muligheden for boldspil og anden form for fysiske aktiviteter for alle uanset alder. Desuden er der en café samt offentligt toilet. Selve legepladsen i haven er formet som en blomst med blade, og der er forskellige figurerer i træ bl.a. farlige ildspyende drager samt gangbroer og sandgrave. og meget flot Flot park med dejlig eventyrlig og kunstnerisk legeplads for de mindste med bl.a udskårne træfigurer. Derudover er der en lille scene hvor der er om sommeren er marionetteater dagligt mellem 14-15 alle er velkommen og så er det gratis.

Kronprinsessegade
1306 København K

Gammelvagt

Legepladsen er en lille oase, omkranset af Paradisæble - træer og her er altid en meget hyggelig atmosfære. Vi har sandkasser, legehuse, gynger, rutchebane, cykler, soppebassin, boldbane og meget mere, så her er virkelig
gode muligheder for at bruge sin krop og fantasi. Udover dette har vi et charmerende lille hus, der blandt andet bliver brugt til kreativt værksted.
Gammelvagt ligger i indre by i hjertet af København, tæt ved Nyboder og Kongens Have.
Af faste aktiviteter kan nævnes :
Legestue for småbørnsfamilier, hver torsdag Kl. 10 - 11.30.
Mini - olympiske lege, 1 gang månedligt.
Storekagebagedag, 2 gange månedligt.
Snogbrød.
Skttejagter.
Enkelte aftner åbne med fællesspisning og hygge.
Og meget mere.........
Vi har selvfølgelig også en del traditioner i løbet året, såsom :
Juleåbenthus.
Fastelavn.
Påske.
Loppemarked.
Sommerfest.
På legepladsen Gammelvagt er mennesket altid i centrum og alle er meget
velkommmen.

Gammelvagt 5
1312 København K
Tlf. 33 13 17 12

www.vejpark2.kk.dk

Ørstedsparken Ahlefeldtsgade legeplads

En mindre legeplads i et hjørne af parken nær ved caféen Hacienda. Der er pælelegehuse, gynger, sandkasse, bålplads og borde/bænke. Faciliteterne er ret slidte men der er hyggeligt. Legepladsen ligger i læ og med eftermiddagssol.

Ahlefeldtsgade 16
1359 København K

Ørstedsparkens bemandede legeplads

Den bemandede legeplads er en grøn oase med masser af plads - og benyttes af alle familier fra nær og fjern.
En del af legepladsen er omlagt til en interaktiv legeplads. De elektroniske spil giver fysisk udfoldelse og indlæring for børn i alderen ca. 5 år og opefter. Kontakt legepladspersonalet for introduktion til spillene. Ellers har legepladsen et stort udvalg af traditionelle legepladsfaciliteter heriblandt byggebrædder, klatrestativer og udlån af cykler, legerekvisitter og sandkasselegetøj.
Året rundt arrangeres aktiviteter for børn: Snobrødsbagning, bondegårdsudflugt, børne OL, familiedage og traditioner. Følg med i kalenderen på vores hjemmeside for aktuelle tilbud.

Nørre Farimagsgade 2
1364 København K
Tlf. 33 13 17 57

www.dinlegeplads.dk

Sølvtorvet legeplads - Østre Anlæg

Meget lille legeplads for småbørn. Består af et legelokomotiv med rutsjebane, sandkasse og legedyr.
Legepladsen henvender sig til de 0-6 årige.

Sølvtorvet
1371 København K

Elefantens bastion

Der er rigeligt plads til alle former for boldspil, både for børn og unge. Der er både et legehus og et legeskur bl.a. med byggeklodser og fantasibrædder. Desuden findes et udendørs skakspil, en dejlig stor sandkasse med sandting og mange legecykler. På varme dage er der vand i soppebassinet. På legepladsen findes bl.a.: Basketbaner, tennisbaner, bordtennisborde, stor fodboldbane, rundboldbane, svævebane, klatreborg, legeskib, gynger og små vipper, toiletter.

Christianshavns Voldgade 36
1424 København K

www.vejpark2.kk.dk

Skydebanen Legeplads

Skydebanehaven har været legeplads for Vestrebros børn siden 1946. Den store bemandede legeplads har sandkasser, legepapegøje, cykler ,boldbane, poolbord, bordtennis, klatrevæg, legehus, bålplads, samt svævebane . Personalet hjælper gerne med lektierne, og er der for børnene. Legepladsen er primært for de 1-15 årige, men alle er naturligvis velkommen.
Midt i skydebanehaven er der et populært soppebassin med et stort, brusende springvand. NB! Blebørn skal anvende blebukser.

Absalonsgade 12
1658 København V
Tlf. 33 23 18 59

Saxoparken legeplads

Mindre legeområder spredt i Saxoparken der er anlagt i 1989. Legeudstyret er gynger, sankasse, klatreborge med bl.a. rutchbane og sandkran, vippedyr, vippe og boldbane med basket kurv. Belægningen er faldunderlag af barkflis eller grus og fliser ved sandkasse. Endvidere er der et pissoir i parken.

Matthæusgsade 8
1666 København K

www.vejpark2.kk.dk

Broagergade legeplads

Lege- og opholdsgade med 1 gynge 2 vippedyr på asfalt.

Broagergade
1672 København K

Enghave Plads legeplads

Legepladsen har et boldbur, skate- og rulleskøjtebane, stammeskov, granitbuer og granitskulpturer. En lille granitfrø spytter vand ud i et lille bassin, når man trykker på udløserknappen. Legepladsens tema er hentet fra eventyrernes verden: dragen, afgrunden, overgangen og stammeskoven.

Enghavevej 42-56
1674 København V

Enghaven

Den bemandede legeplads Enghaven er beliggende i et af Københavns tættest befolkede områder - Vesterbro. Legepladsen spiller derfor en vigtig rolle, som åndehul for bydelens børn, der benytter legepladsens mange forskellige faciliteter. Legepladsen indeholder klatretårn med rutjebane, stor sandkasse, gynger m.m.

Ejderstedgade 1
1761 København V
Tlf. 33 22 69 70

www.vejpark2.kk.dk

Legepladsen på Julius Thomsens Plads

Legepladsen ligger i et grønt område lige over for Forum. Der er en karusel, gynger, legehus, sandkasse og et bordtennisbord.

Julius Thomsens Plads
1925 Frederiksberg
Tlf. 38 21 42 20

Banerne på Bülowsvej

Idrætslegepladsen stod færdig i 1994 og indeholder to store multibaner med henholdsvis asfalt og kunstgræs, et legeområde med et højt klatrenet og legedyr, to mindre beplantede bakker samt et større fliseområde med bord/bænkesæt og store kampesten. De beplantede bakker, som er et yndet lege- og opholdssted, og områderne med græs, der er sået i armeringsmåtter for at klare det store slid, giver området et grønt islæt. Boldbanerne er meget benyttet af områdets unge, og specielt asfaltbanen anvendes meget til fodbold, rulleskøjtehockey, skateboard mv. Boldbanernes belægning med hhv. asfalt og kunstgræs gør det muligt at benytte banerne
hele året rundt.
Idrætslegepladsen er meget attraktiv og benyttes af lokale børnehaver, børnefamilier samt af lokalområdets børn og unge efter skoletid, om aftenen og i weekenderne. Idrætslegepladsen benyttes også flittigt af skolens elever i frikvartererne og i forbindelse med skolens idrætsundervisning.

Fuglevangsvej
1962 Frederiksberg C

www.legepladsen.org

Lille legeplads

Lille hyggelig park med Sandkasse, legehus og rutchebane. For dem der kræver større motoriske udfordinger er der også et klatrestaviv. Hele miniparken er lukket af låger så man behøver ikke bekymre sig om at børnene løber ud på vejen.

Ingemannsvej
1964 Frederiksberg C

Lindevangsparken

Lindevangsparken legeplads rummer en verden af muligheder, dels ligger legepladsen i den 31.000 m2 store lindevangspark som i forvejen er utrolig flot. Legepladsen her henvender sig til de 1-18 årige børn og giver udfordringer til børn i alle aldre, legepladsen indeholder nogle standart legeredskaber, men tilbyder desuden at man kan låne legetøj, mooncars, cykler sandsager og redskaber til både at tegne og male med. Derudover er der opsat offentlige toiletter og der er desuden mulighed for lektiehjælp 2 gange om ugen. Her kan hele familien få mange timer til at gå.

Finsensvej 52
2000 Frederiksberg

Legepladsen Danas Plads

Legepladsen ligger rart i et område der blev renoveret i 2005. Her er beplantning og bænke, hvor forældrene kan sidde og holde øje, mens børnene leger. Legepladsen har rutsjebane, klatrestativ, hængebro, karusel, gynge og sandkasse.

Danas Plads
2000 Frederiksberg
Tlf. 38 21 42 20

Legepladsen på Hattesens Allé

På legepladsen er der rutsjebane, karrusel, klatrehjørne og en balancebom. Der er en sandkasse og et legespejl. Der er bænke og træer, så det er rart sted for forældrene, der holder øje med deres børn.

Hattesens Allé
2000 Frederiksberg
Tlf. 38 21 42 20

Legepladsen i Grøndalsparken

Den nye park er anlagt på det nedlagte godsbaneareal, - den tidligere Godsshunt. De gamle skråninger fra baneterrænet er bevaret og parken fremstår derfor som en smuk dalstrækning, omkranset af frodig bevoksning. Sjældnet overrendt legeplads med gode klatremuligheder.

Grøndalsvej
2000 Frederiksberg

Hostrup have legeplads

Hostrup Have legeplads er en lille oase med ro og dejlig eftermiddagssol. Legepladsen ligger i en gård omkredset af beboelse hvor larmen fra Falkoner Allé er borte, og hvor man i stedet hører fuglefløjt. Her er boldbane, en stor sandkasse med naturelementer, gynger, vippe, legehuse og små udkigsposter for de helt små. Ved siden af legepladsen er et rart grønt område med en stor græsplæne, bænke og en fin pergola.

Hostrups Have
2000 Frederiksberg

Legepladsen ved Nyvej

Legepladsen er for nylig restaureret med en "flod" af sand med broer af træstammer og delfiner i skulpturer. Der er også en lille ø med et legephus. Legepladsen indholder også gynger, legehus og rutsjebane.

Nyvej
2000 Frederiksberg

Langelandsplads legeplads

Legepladsen er lidt slidt, men ligger hyggeligt afskærmet på en lille plads. Der er gynger, sandkasse, legehuse, boldbane, edderkoppe-klatrespind og en trampolin. Om sommeren er der vand i det store soppebassin, hvilket er meget popuplært! Kommunen arbejder i øjeblikket på en renoveringsplan for pladsen og området, hvilket vil betyde en forbedring af legepladsens faciliteter.

Langelands Plads
2000 Frederiksberg

Den grønne labyrint

Labyrinten dækker et areal på ca. 3000 m? og er etableret ved plantning af ca. 7.000 bøgeplanter suppleret med enkelte frikronede egetræer.
Stisystemet omfatter i alt ca. 800 m grussti, og i centrum af området er der anlagt et 160m? stort græsareal udformet som Tuborg-etiket med en buksbom-blomsterkrone.   

Pile alle 14 a
2000 Frederiksberg

www.frederiksbjerg.dk

Aksel Møllers Have legeplads

Legepladsen ligger afskærmet i et grønt område ved Frederiksberg Svømmehal. Her er et edderkoppepind, som de større børn kan klatre rundt på. For de små er der et skib med en ruchebane og en lille vippe. Kommunen er i øjeblikket i gang med en renoveringsplan for området, hvilket sandsynligvis vil betyde en forbedring af legepladsens faciliteter.

Aksel Møllers Have
2000 Frederiksberg

Fælledparken

Fælledparken er et eldorado for børnefamilier - her er noget for enhver smag og alder. Parken rummer udover vores nationalstadion også Musikscenen og caféen Pavillonen. Der er en håndfuld af forskellige legepladser - heriblandt den fine trafiklegeplads og sansehaven. Der er seks fodboldbaner, skateranlæg, streetbasket, skakbord, petanquebaner, fælledbadet og om sommeren et meget populært soppebasin for børn fra ca. 2-5 år. Soppebasinet er gratis og holder åbent fra 4 juni til 2 september alle dage kl. 10-18.
Tæt på legepladsen ved Frederik V's vej finder du et af byens populære suttetræer.

Fælledparken
2100 København Ø

Kildevældsparkens Legeplads

Der er altid masser af aktivitet på den bemandede Kildevældparkens Legeplads – både på solskins- og regnvejrsdage. Når regnen siler, er der rig mulighed for at tegne eller spille spil indendørs, og når det holder tørt byder pladsen udenfor både på gynge- og rutscheture, klatrerier og fuld fart på lånte løbehjul eller cykler.

Vognmandsmarken 69
2100 København Ø
Tlf. 39 20 05 17

Frederik Vs vejs legeplads

Legepladsen er offentlig, hvorfor voksne ifølge børn også er velkomne. Legepladsarealet er på 8888 m2.

Området består af 4 dele:

1) På asfalt/flisearealet er der legelandskab,soppesø, sandkasse, sand og vandlege m.m., bowlingbane(primitiv)cykler og borde og bænke, hvor man kan spise sin mad. Her står også vores "suttetræ" hvor man kan hænge sine sutter, når man er blevet stor.

2) I skovområdet er der små legehuse, tønder og træstammer som man kan klatre på.

3) Cykelbanen ligger på en naturgrund. Her kan man efter aftale låne vores grill eller lave bål.

4) I selve Fælledparken er der et græsareal med slangen "Fafner" hvor man spiser.

Besøgende institutioner kan benytte de udendørs faciliteter samt det legetøj som forefindes på legepladsarealet. Institutionerne kan kun benytte legepladsbygningen ved pludselig regn eller lignende.

Institutionspersonale skal henvende sig til legepladspersonalet angående ordensregler og antallet af medbragte børn. Det er institutionspersonalets ansvar at børnene har ryddet op inden man forlader legepladsen.
Åbningstid:

9.30-17.00 (fredag 10-17)

Frederik Vs vej 4
2100 København Ø
Tlf. 35265380

www.vejpark2.kk.dk

Århusgade legeplads

Fantastisk legeplads for børn i alle aldre. Den plads i københavn med flest solskinstimer.
Stor legeplads anlagt på trekantet areal mellem Århusgade og Løgstørgade. Pladsen er omkranset af hække og der er etableret flere grusarealer med svævebane, gangbro, gynge, vippedyr og balancebom. Der er anlagt en boldbane og der etableret et lille, hyggeligt opholdsareal med pergola , blomster og bænke.

Århusgade
2100 København Ø

Smedelinien - Kastellet legeplads

En mindre legeplads i udkanten af Kastellet på Bornholms Ravelin. Legepladsen ligger på Smedelinien ved Gustafkirken udfor Prinsessens Bastion. Her er en smuk udsigt til kirken og til møllen, der ligger på volden lige over for. På legepladsen er der en stor sandkasse med rutsjebane, hængebro, gynger, legehus og en del naturstammer. Omgivelserne er græsarealer med borde/bænke.
Der er offentlige toiletter under Langeliniepavillonen og under Langelinieanlægget ved trappen ned til Ivar Huitfeldt monumentet.

Folke Bernadottes Allé, Kastellet
2100 København Ø

Musholmgade legegade

Legepladsen er anlagt på et tidligere gadeareal med større ejendomme på begge sider. Arealet er indhegnet af et lavt træhegn ud mod en sti, og af et skiftevis højt trådhegn/plankeværk ud mod naboareal. Den er opdelt i et opholdsareal og et legeareal for større og mindre børn med boldbur. Legepladsen indeholder soppesø, sandkasse, rutschebane, legehuse, vippedyr, gynge og klatrenet. Beplantningen på legepladsen består af enkelte store træer, spredt buskbeplantning og klatreplanter.

Musholmgade
2100 København Ø

hwww.vejpark2.kk.dk

Blegdamsremisen, Østerbro

Blegdamsremisen er et unikt sted for københavnerne - det er nemlig den eneste gratis indendørs legeplads i byen. Der er masser af plads til boldspil og leg i den gamle bygning, der oprindeligt blev brugt til sporgvognsremise. På Blegdamsremisen 1.000 m2 findes der et indendørs legelandskab, boldbane, bordtennis, sørøverskib, tovbane, lerværksted, naturværksted og papir- og maleværksted. Der er Playstation 2, pool, airhockey, billiard, TV- og hyggerum og en café med køkken. Husk hjemmesko - udendørs fodtøj er ikke tilladt.
Hver tirsdag og torsdag er der legestue kl. 8.30-12.15 for børn til og med 3 år - et tilbud som tiltrækker mange mødregrupper og andre småbørnsforældre. Om eftermiddagen er der forskellige workshops for større børn (op til 12 år).
Er man en gruppe, skal man bestille tid i forvejen. Til orientering: Det er ikke muligt at holde fødselsdag på Remisen.
Åbningstiderne i weekenden står normalt på informationstavlen ved kontoret. I børnenes skoleferie er der normalt lukket.
Kilde: Københavns Kommune

Blegdamsvej  132a
2100 København Ø
Tlf. 35264666

Østre Anlæg Legeplads

Legepladsen i Østre Anlæg er stor og har legelandskab, boldbur, tennis, soppebassin og en fiskekutter. Den er mest egnet til børn fra børnehavealdren. Der er ænder og svaner i nærheden - så de små kan også underholdes. Legepladsen var tidligere bemandet men det blev desværre sparet væk i 2007. Husk at der er gratis entre på Statens Museum for Kunst, som har et stort og meget attraktivt børnemuseum.

Stockholmsgade 24
2100 København Ø

Livjægergade legeplads

Nyere legeplads, delvis placeret ovenpå et bunkersanlæg. Legeredskaberne består af et stort klatrearrangement, en lille småbørnspavillon, dobbeltgynger og sandkasse. En tur på legepladsen kan kombineres med et cafébesøg på Stuen-th - en familiecafé i Præstøgade.

Livjægergade/Næstvedgade/Rosenvængets Allé
2100 København Ø

www.vejpark2.kk.dk

Silkeborggade Legeplads

Fin lille legeplads til de mindste børn. Med baby-gynge, alm. Gynge, Lille rutchebane, vippe-dyr og sandkasse.

Silkeborggade
2100 København Ø

Classens Have

Lille legeplads for småbørn møbleret med 2 dobbeltgynger, kombineret legehus med rutschebane og bænke. Legepladsen er afgrænset med hegn og dermed adskilt fra det øvrige anlæg.

Classensgade
2100 København Ø

www.vejpark2.kk.dk

Bopa Plads legeplads

Meget lille småbørnslegeplads/legested. Indeholder store frugter udført i træ, som børnene kan klatre på. På pladsen findes der endvidere en bocciabane. Legepladsen ligger lige ved siden af Cafe Bopa - så når bordene står ude kan man kombinere leg med cafebesøg.

Viborggade
2100 København Ø

Svendborggade legeplads

Legepladsen består af et legehus, rutschebane, lille sandkasse, dobbeltgynge, balancebom, klatretræ samt bord med bænke.

Svendborggade
2100 København Ø

Charlottehaven legeplads

Lille legeplads, der ikke er meget brugt. Er formentlig privat, men let tilgængelig. Har et par gynger og et relativt nyt klatrehus.

Hjørringgade 12
2100 København Ø

Fælledparken - Serridslevvej nord

Legeplads med gynger, vippedyr og 3 pælehytter, den ene med rutschebane. Desuden en indhegnet boldbane, en asfalteret cykelbane og en toiletbygning med læmulighed. Legepladsen er under omlægning.

Borgmester Jensens Alle
2100 København Ø

www.vejpark2.kk.dk

Sansehaven

Sansehaven er et yndet udflugtsmål for daginstitutioner og småbørnsfamilier.
På hverdage kommer flere hundrede institutionsbørn. De farer storsansende rundt mellem stauder, granitblokke og skulpturer, mens pædagogerne koncentrerer sig om den medbragte kaffe og samværet med kollegerne.
"Her kunne nu godt være nogle gynger!" lyder en stående bemærkning fra pædagogerne. Men gyngerne er ikke nødvendige, for haven appellerer til børns naturlige lyst til at undersøge omgivelserne med alle sanser. De digter og finder på, når al ting ikke er givet på forhånd, og når omgivelserne lader det være op til dem selv at give tingene liv. Sansehaven forsøger ikke at konkurrere med legepladserne, som børn holder så meget af - netop på grund af gyngerne og alle de andre legeredskaber, der giver et sug i maven - den er bare en lille have, hvor tiden står mere stille end udenfor i den pulserende hovedstad, hvor alle haster afsted for at nå det hele - hvad det så end dækker over! Der er ved haven opstillet offentlige toiletter.

Trianglen
2100 København Ø

www.sansehaver.dk

Trafiklegepladsen

På trafiklegepladsen kan børn lære om trafik - både teoretisk og praktisk. Der er en trafikbane som er en tro kopi af den virkelige verden med signaler, skilte, kørebaner, vejafmærkninger, cykelstier, benzintank mv. Der er 40 gokarts beregnet til børn mellem 5 og 14 år. I skolestuen undervises i færdselsreglerne og for mindre børn (2-5 år) er der en trafikbane med mooncars og trehjulede cykler. Børnene kan desuden låne stylter og der er også de almindelige legeplads-faciliteter som vipper, gynger, en stor klatreborg med rutschebane og gangbro og en sandkasse med sandlegetøj. Legepladsen anbefales for de 0-14 årige.
Grupper skal bestille tid i forvejen.

Gunnar Nu Hansens Plads 10
2100 København Ø
Tlf. 35 42 37 08

Legepladsen Allersgade, Nørrebro

Legepladsen har fået to nye hytter, 2 heste, en ny vandleg, sandkassen samt en ny lille cykelbane i asfalt.
Legepladsen er meget hyggelig. Den består af et bakket landskab, hvor der - udover de mange legeredskaber - er flere mindre træer og buske.
Om formiddagen bruges legepladsen prmært af en lokal institution.

Allersgade
2200 København N

Odinsgade Legeplads

Legepladsen er nyrenoveret. Indeholder bl.a. svævebane og legeredskaber for små børn.

Mellem Jagtvej og Thorsgade
2200 København N

www.vejpark2.kk.dk

Udbygade legeplads

Legepladsen har en klatreborg med rutschebane, sandkasse, vippedyr, klatrehegn, balancestolper, nyt gyngestativ, pergola med bænke og bord/bænke.

Udbygade
2200 København N

Nørrebroparkens Legeplads - Bermudatrekanten

En verden af forliste skibe, redningsbåde og flyvemaskiner – den bemandede legeplads i Nørrebroparken er for nylig blevet totalrenoveret efter temaet, Bermudatrekanten. Det er en fysisk udfordrende plads, hvor ungerne blandt andet kan forsøge at finde balancen på en halv flyver, et kæmpemæssigt hvalhoved eller et vrag af et sørøverskib. Fra vraget giver byens stejleste rutschebane igen adgang til sand under fødderne. For de mindste er der sandkasse og et gyngestativ med særlige babygynger.

Stefansgade 28-30
2200 København N
Tlf. 35 85 22 71

Meinungsgade legeplads

På den bemandede legeplads finder du bl.a. legetårn med rutschebane, sandkasse, gynger, vippedyr, legehuse, tovbane, boldbane m.m. Den primære målgruppe er børn i alderen 5-15 år.
Der er dagligt lektiehjælp og arrangeres mange aktiviteter året rundt. Planlægning sker løbende afhængig af interessen, så tal med personalet om akutelle aktiviteter.

Meinungsgade 13
2200 København N
Tlf. 35 37 67 20

Hans Tavsen Park Øst

En nyanlagt bemandet bydelslegeplads fortrinsvis indrettet som naturlegeplads med mange spændende udfoldelsesmuligheder for mindre børn.

Der er mulighed for lektiehjælp og hyggesnak i et roligt miljø.

Aktiviteter:

Cykler, bolde, sjippetov og sandkasse. Bålplads og klatretræer. Hvis vejret er godt, er der mulighed for vandleg.
Legeladsen er fortrinsvis indrettet til aldersgruppen 2-10 år.

Åbningstid:

9.30-17.00

Hans Tavsensgade 40
2200 København N
Telefon: 35 37 24 05
www.vejpark2.kk.dk

Hans Tavsens Park vest

En nyanlagt, bemandet bydelslege- og aktivitetsplads fortrinsvis indrettet til større børn. Legepladsen har mange spændende udfoldelsesmuligheder, blandt andet klatrevægge, en minigolfbane, bowlingbane og et større areal til boldspil.

Hans Tavsens Gade 40
2200 København N

www.vejpark2.kk.dk

Baldersgade legeplads

Legepladsen indeholder klatreborg med rutschebane, sandkasse, legehus, vippedyr, boldbur og bænke.

Balders Plads
2200 København N

Lersø Parkallé legeplads

Legepladsarealerne indeholder klatreborg med rutschebane, gynger, både nye og gamle vippedyr, sandkasse og boldbur.

Lersø Parkallé 23
2200 København N

Sankt Hans Gade legeplads

Legepladsen indeholder et nyt gyngestativ, vippedyr, en sandkasse og bænke/borde.

Sankt Hans Gade 3
2200 København N

Musholmgade legegade

Legepladsen indeholder soppebassin, sandkasse, rutschebane, legehuse, vippedyr, gynge og klatrenet.

Musholmgade
2200 København N

Guldbergs Plads legeplads

Legepladsen ligger i den sydvestlige del af Gulberg Plads, for enden af Guldbergsgade. Legepladsen er omringen af en hæk og har vippedyr, sandkasse, et gyngesæt og et tårn med lille ruchebane.

Guldbergsgade
2200 København N

hwww.norrebro.nu

Wesselsgade bemandet legeplads

Fin legeplads i en lukket gård. Der er er bl.a. en svævebane, en stor sandkasse og gynger.

Wesselsgade 12
2200 København N
Tlf. 35 39 13 65

Legepladsen ved Blågårds Plads, Nørrebro

Legepladsen er placeret midt i hjertet af Nørrebro på Blågårds Plads. Selve Blågårds Plads indeholder en forsænket boldbane, der om sommeren bruges som skøjtebane.
I pladsen nordlige ende ligger legepladsen. Legepladsen bliver istandsat i efteråret 2009 af kunsteren Eva Steen Kristensen i samarbejde med Københavns Kommune.

Blågårds Plads
2200 København N

www.kk.dk

Bispeengen legeplads, Nørrebro

Den bemandede legeplads er i lige så høj grad et værested for børn og småbørnsfamilier, som det er en legeplads til udendørs aktiviteter, også for institutioner og dagplejemødre. En hyggelig legeplads placeret midt i Lundtoftegades højhusbyggeri, som byder på bl.a. sandkasse, rutschebane, gynger, legehus og m.m. De unge brugere er mange - og kommer fra vidt forskellige baggrunde. Et besøg på Bispeengens Legeplads er både børneleg og et studie i multietnicitet. Her er borde og bænke så de voksne kan få nogle gode stunder sammen på tværs af evt. kulturforskelle.

Hillerødgade  23
2200 København N
Tlf. 35839893

Legepladsen v/Amager Strandpark

Lille legeplads for mindre børn anlagt på åben strand, består af et klatrestativ, vippedyr og kampesten opstillet i sandet.
Legepladsen ligger i tæt forbindelse med den store Amager Strandpark, hvor der er mange andre spændende aktivitetsmuligheder.
Kilde: Københavns kommune

Italiensvej 94
2300 København S

Remiseparkens Byggelegeplads

På byggelegepladsen findes der ca. 30 huse, som børn kan bygge på. Der foregår en masse aktiviteter på legepladsen, bl.a. husbyggeri, sløjd og cykelværksted. Legepladsen har mange faciliteter bl.a. bordtennis, fodbold, hockey, computere, nintendo, moonharlyer, gocarts og et stort legelandskab med svævebane. Legepladsen har aktiviteter til både store og små børn, men henvender sig prmimært til 6-14 årige.

Peder Lykkesvej 71
2300 København S
Tlf. 32 58 67 70

www.remise-byggeren.dk

Anna Poulsens Minde

Børnehave på Islandsbrygge - med legeplads ved en spejderhytte på Artillerivej.

Gunløgsgade 65
2300 København S

Bredegrund Byggelegeplads

På det asfalterede område findes bl.a. tennisbane, badminton, byggeklodser, stylter, kæpheste, stangtennis, dæk, go-carts, mooncars, soppebassin med skibe og meget mere. På byggeområdet er der et klatrelandskab. Det er et stort skib, hængebro, svævebane, broer og klatremur.

Der er gratis børnepasning mandag, onsdag og fredag kl. 9.30-13.00

Bredegrund 8
2300 København S
Tlf. 32 59 81 86

Østen for solen og vesten for månen

"Østen for solen og vesten for månen" er en 4000 kvm stor legeplads på Sundbyøster Plads.
Legepladsen er et pilotprojekt fra Københavns Kommune på en tilgængelig legeplads også for børn med funktionsnedsættelse. Den er blevet til i samarbejde med kunsthåndværkere, der har skabt eventyrlige figurer og legeredskaber af granit og sten.

Sundbyøster Plads
2300 København S

Naturlegepladsen ved DR Byen

Helt ny naturlegeplads på Ørestads Boulevard. Ikke så langt fra DR byen. Husk madpakke...man kan få mange timer til at gå på den lille legeplads!

Ørestads Boulevard
2300 København S

Lergravsparkens legeplads

På legepladsen findes bl.a. boldbane, tovbane, gynger, soppebassin, klatretårn og meget mere.Der ydes lektiehjælp efter behov. Legepladsen deltager i fælles-aktiviteter med andre legepladser f.eks. fodbold.

Lergravsvej 16
2300 København S
Tlf. 32 59 78 46

Byparken

København har fået en ny park, og beboerne i Ørestad en ny gigantisk baghave med blandt andet ”kysse-ø”, ”rutche-ø ”og ”beachvolly-ø”. Parkens indretning er resultatet af beboernes egne ønsker. Der er rutchebaner, klatrestativer, sandkasser, gynger og meget mere til børn i alle aldre.

Ø C.F. Møllers Allé
2300 København S

www.orestad.dk/byparken

Artillerivej legeplads

Småbørnslegeplads anlagt i kanten af et stort grønt område der bruges til boldspil, hele arealet ligger langs en ret trafikeret vej. Legepladsen består af en sandkasse med en rutchebane, vippedyr, gynger og en balancebom. Legepladsen henvender sig primært til de 0-6 årige.

Artillerivej 69
2300 København S

Sæterdalsgade legeplads

Legepladsen ligger ved siden af et grønt areal. Der er en sandkasse, gynger, vipper og balancebomme. Et stort boldbur ligger i forlængelse af pladsen.

Legepladsen henvender sig primært til de 0-9 årige.

Sætersdalgade 1-15
2300 København S

Skotlands plads legeplads

Større legeplads anlagt på en stor åben og velafgrænset plads mellem karréer. Legepladsen indeholder klatreborg med rutchebane, gynger, sandkasse, vippedyr, legehus og boldbane. Legepladsen henvender sig primært til de 0-6 årige.

Sundholmsvej 95
2300 København S

Bondegården Sundbyvester

Bondegården Sundbyvester legeplads er et super spændende sted for børnene. Der er legestue minigolfbaner, boldbaner, trampolin, ridebane og mulighed for ponyridning. Der er også mulighed for hestevognskørsel for hele familen. Glæd jer til en spændende dag på Bondegården Sundbyvester legeplads.

Peder Lykkesvej  71
2300 København S
Tlf. 32583963

Hjemmeside

Havneparken syd legeplads

Havneparken består af mange forskellige områder med forskellige aktivitets- og legemuligheder. I parkens sydlige del findes en småbørnslegeplads med bl.a. "solskib" og"troldhøje" samt baner til boule/petanque og beachvolley.

Islandsbrygge
2300 København S

Havneparken nord legeplads

Havneparken består af mange områder med forskellige aktivitets- og legemuligheder. I parkens nordlige del findes en rulleskøjte- og skateboardrampe samt et areal til streetbasket.

Islandsbrygge
2300 København S

Sundbyvester Plads legeplads

Legeareal med vægt på skulpturel udformning. En buet træbro, stiliseret vandløb og udhugget granitfisk. Legepladsen henvender sig primært til de 0-9 årige.

Sundbyvestervej
2300 København S

Sundbyvester park legeplads

Legepladsen består 2 legepladser på begge sider af det store soppbassin. Det ene legeareal er til småbørn med vippedyr, gynge, legehus og lille palisanderkasse. Det andet areal er forsynet med klatreborg med rutchebane og fjedervippe. Soppebassinet er meget besøgt og hele arealet er velforsynet med borde og bænke. Legepladsen henvender sig primært til de 0-9 årige.

Irlandsvej
2300 København S

Legepladsen Georginevej

Legepladsen ligger i et grønt område med siddepladser. Den indeholder sandkasse, vippedyr, gynge, vippe og legehuse, den ligger på toppen af en lille bakke. Legepladsen henvender sig til de mindste børn i 1-6 års alderen, men alle er naturligvis velkommen.

Kilde: Københavns Kommune

Georginevej
2300 København S

Smyrnavej legeplads

Fin varieret legeplads med boldbur, babygynger, dækgynger, sandkasse, hængebroer og klatrestativ. Ligger lige ved busstoppestedet for 5A og tæt på Bibliotekshuset, Rodosvej 4. Legepladsen henvender sig primært til de 0-9 årige.

Smyrnavej 2
2300 København S

Højdevej legeplads

Meget lille legeplads for småbørn anlagt i et mindre grønt anlæg i en større karrébebyggelse. Legeredskaberne udgøres af sandkasse og vippedyr kombineret med opholdsarealer for beboerne.

Højdevej
2300 København S

Rødegårdsparken legeplads

En småbørnslegeplads i parkens nordlige ende der består af sandkasse, pælelegehus, vippedyr og gynger. Redskaberne er samlede i klynger på sandbund og et asfaltareal binder dem sammen. Hele parken er omgivet af en mindre trafikkeret lokalgade.

Øresundsvej 39
2300 København S

Moselgade naturlegeplads

Legepladsen er en naturlegepldas indeholdende 3 boldbaner, klatrearrangementer, vandlegeland, gynger, kaninhøj, legeskib, bålsteder, motoriklegeplads, eventyrhave og balanceredskaber. Der er borde og bænke på legepladsen.

Moselgade 21
2300 København S
Tlf. 32 58 90 03

www.mosegrisen.dk

Norgesgade Legeplads

Lille småbørns-legeplads midt i karrébebyggelse. Legepladsen består af legehuse, sandkasse, gynger og vippedyr samt et større boldbur, der optager resten af den åbne plads i karréen.

Norgesgade 25
2300 København S

Kløvermarken

Et økologisk naturprojekt for børn og voksne i hjertet af København. Kløvermarken Naturværksted strækker sig over 5000 kvadratmeter og omfatter en fantastisk naturlegeplads samt et naturværksted, som ligger lige ved Christianshavns ydre voldgrav. På legepladsen findes klatrelandskab, bålpladser, en regnvandssø, en såkaldt urtespiral og meget mere. Der arrangeres løbende offentlige weekendarrangementer, hvor børnefamilier kan lege og eksperimentere med natur, miljø, energi og vand. Alle aktiviteterne er gratis. På hverdage er målgruppen primært institutioner og skoler. Private er dog altid velkomne på legepladsen men har kun adgang til værkstedet efter kl. 16 på hverdage og i weekenderne.

Kilde: Københavns Kommune

Kløvermarksvej 35
2300 København S
Tlf. 20 66 80 05

Kastrup Fort

Legeplads anlagt på voldterræn, opdelt i to steder, en er beliggende nede bag skråningerne og en anden er anlagt oppe på voldterrænet. En tunnelrutsjebane og en tovbane udnytter det skrånende terræn, derudover er der sandkasse, vippedyr og gynger. På den højtliggende del er der pæle-legehuse, gynger og klatre-træstamme. Større græsarealer bruges til boldspil.

Amager Strandvej 242
2300 København S

www.vejpark2.kk.dk

Filipsparken

Legepladsen Sundby Torv (Elba) er en bemandet legeplads, som er et gratis aktivitetstilbud og værested for børn i alderen 6 - 14 år. Legepladsen er et fristed uden registrering, kontingent eller venteliste. Man kan frit komme og gå, og alle har mulighed for indflydelse på, hvad der skal ske på legepladsen. Legepladsen er også et aktivitetstilbud for børnefamilier, dagplejer, børneinstitutioner og skoler, som frit kan bruge vores udendørs faciliteter og vores lille spillerum , men ophold i selve legehuset kan kun ske ifølge aftale med personalet. Her er det som oftest muligt at få adgang om formiddagen, hvor legepladsens primære burgere er i skole.

Udendørsfaciliteterne er sikkert indhegnet og åben døgnet rundt. Her har vi boldbur, boldbane på græs, udendørs skak og ludo, kongebold, hinkerude, bordtennis, legelandskab med ruchebane, legehus, vippedyr, gynger, stor sandkasse med et legeskib og en bil med campingvogn. Der bliver fyldt vand i den store soppesø om sommeren og om vinteren bliver der lagt is på boldbanen til skøjtebane. I åbningstiden kan du låne bolde, cykler, sandting, byggeklodser, rulleskøjter, stylter, skakbrikker og ludobrikker m.m.

I legehuset har vi masser af sjove spil, lego, billard, PC'er med netværk, så man kan spille med hinanden, forskellige hobbyartikler og en lille småbørns sektion til forældre med helt så børn.

I vores lille spillerum har vi bordfodbold og airhockey.

Parmagade 45
2300 København S
Tlf. 32 97 20 30

www.vejpark2.kk.dk

Bispebjerg Parkallé

Stor legeplads beliggende i et grønt parkstrøg langs Bispebjerg Parkallé der henvender sig til de 1-18 årige børn. Legepladsen er veludstyret med stort asfaltareal med basketbane, stor sandkasse, gynger, vippe, rutschebane, legehus, bordtennis, græsareal med klatreborg og boldvæg. Legepladsen ligger tæt på det naturskønne Utterslev Mose, hvor der også er flere gode legepladser.

kilde: Københavns kommune

Bispebjerg Parkallé 110
2400 København NV

Hulgårds Plads

Alle udendørsfaciliteterne er til fri afbenyttelse. Bolde, cykler, sandting m.m. kan lånes. WC og køkken kan benyttes, samt lån af vores førstehjælpskasse. Ved regnvejr eller koldt vejr, kan legestuen anvendes til spisning af medbragt mad.
Institutioner er velkomne og bliver inviteret ved kulturelle arrangementer. Det kan være ved teater og cirkus-forestillinger med evt. workshops.
Om sommeren har vi vand i vores soppesø. Vi har en hyggelig lukket legegård for de mindste med sandkasse, rutschebane og småbørnslegetøj til udendørs brug. På den store legeplads, som er sikkert indhegnet, har vi naturlegepladsafdelingen med en høj med underjordisk tunnel. Vi har en multiboldbane, små cykler til den opmalede trafiklegeplads, sandkasse med sandlegetøj, legehuse, bordtennis, gynger, en stor græsplæne, bålplads og masser af store træer der giver skygge på varme sommerdage.

Hulgårds Plads 6
2400 København NV
Tlf. 38197916

www.vejpark2.kk.dk

Degnestavnens Legeplads

På legepladsens findes fodboldbane til minifodbold, håndbold, hockey, bordtennis, basketball, minitennis, volleyball, badminton. Legeladsen er samtidig en naturlegeplads med vandlabyrint m. soppesø, bane til 3-hjulede cykler, tovbane, gynger, rutschebane, spisepladser, rulleskøjtebaner, klatremur m.m.

Institutioner kan låne legepladsens legematerialer.
Den primære målgruppe er de 6-16 årige uden fast institutionstilknytning samt børnefamilier.
Særlige arrangementer
Fodboldturneringer - mandag til fredag kl. 15-17
Syning, klip og klistre, maling - mandag og onsdag kl. 14
Bagning hver fredag kl. 14
Lektiehjælp
Teater/dukketeater torsdag kl. 14.

Degnestavnen 20
2400 København NV
Tlf. 38 86 79 35

www.vejpark2.kk.dk

Naturlegepladsen i Valbyparken

Den 20.000m2 store naturlegeplads i Valbyparken blev indviet i august 2001, men er først endelig fuldført i 2006. Naturlegepladsen er et udflugtsmål for familier og institutioner fra København og omegn, men er også et oplagt sted for børnefamilier og skoleklasser at besøge, når turen går til hovedstaden. Der er udfoldelsesmuligheder og naturudfordringer for børn i alle aldre, og børn i kørestol kan også have glæde af at besøge stedet.
Legepladsens altdominerende element er den cirkulære gangbro, som forbinder legepladsens organisk formede bakkelandskab, sneglehøjen, blomsterhave, petanquebanen og meget mere. Fem unikke tårne danner markante punkter på legepladsens ”svævende” gangbro. Hvert tårn har sit eget tema inspireret af naturen hhv. Lysets Tårn, Vindenes Tårn, Fuglenes Tårn, Forandringens Tårn og Det Grønne Tårn.
Friluftsrådet har givet økonomisk støtte til tårnprojektet.
Ambitionen har fra starten været at skabe et godt alternativ til kommercielle forlystelsesparker, hvor alle kan komme kvit og frit og lege og opleve naturens mangfoldighed af udfordringer, udfoldelsesmuligheder og sanseindtryk.

Hammelstrupvej 41
2450 København SV
Tlf. 36 46 74 39

www.sansehaver.dk

Kirsebærhaven Byggelegeplads

Om vinteren er der indendørs aktiviteter som bordfodbold, dukkekrog, udklædningstøj, bordtennis, disco-dans, playstation, fredagsbagning, div. hobbyaktiviteter.
Udendørs aktiviteter omfatter rulleskøjteløb, tennis, fodbold, grill-plads, div. boldlege, styltegang og sjipning. For de mindre børn har vi et afgrænset område med et lille legelandskab, sandkasse, gynger, vippe-dyr, trehjulede cykler m.m. Målgruppen er primært for de 5-15 årige.

Kirsebærhaven 14
2500 Valby
Tlf. 36 46 93 92

Roskildevej legeplads – Vigerslevparken

En legeplads beliggende i Vigerslevparken, et grønt område. Legepladsen har et stort klatrestativ, sandkasse, balancebom og masser af snurre-redskaber. En anderledes legeplads.

Roskildevej
2500 Valby

Valbyparken legeplads

Mindre naturlegeplads med elmestammer, der er udhulet og udskåret til flodheste, klatrestammer m.v. Studerende fra Landbohøjskolen anlagde i 1995 en trojaborg/labyrint bestående af godt 1300 sten. Desuden findes gynger og vippedyr.

Valbyparken, ved kroen
2500 Valby

Kirsebærhavens Legeplads

Indendørs aktiviteter (om vinteren):
Bordfodbold, dukkekrog, udklædningstøj, bordtennis, disco-dans, playstation, fredagsbagning, div. hobbyaktiviteter (sy-, træ-, ler-, perle-, male-).

Udendørs aktiviteter (om sommeren): Rulleskøjteløb, tennis, fodbold, grill-plads, div. boldlege, styltegang, sjipning, vandlege i soppesø (midlertidigt ude af drift), teltslagning på græsplæne, rep./vedligehold af vores legelandskab.
For de mindre børn har vi et afgrænset område med et lille legelandskab, sandkasse, gynger, vippe-dyr, trehjulede cykler m.m.

I prioriteret rækkefølge er legepladsens målgrupper:
1. Institutionsløse børn i alderen 5-15 år.
2. Servicering af forældre/småbør (2-6 år).
3. Servicering af dagplejere, daginstitutioner og skoler.

Kirsebærhaven 14
2500 Valby
Tlf. 36 46 93 92

www.vejpark2.kk.dk

Steins Plads legeplads

En lille hyggelig legeplads, midt i et villakvarter.
Stedet er mest for de små 0-6 år. Der er en sandkasse, et lille legehus, gynger, rutschebane og et par bænke til mor og far.

Steins Plads
2500 Valby

Hyldespjældet

På legepladsen er der mulighed for at  lave bål, cykle, spille bold, gynge og klatre på skråningerne. De større børn kan, hvis de kan magte det, være 3-4 på legepladsen uden voksne. Legepladen henvender sig primært til børn i alderen 4-12 år.

Humleslippen
2620 Albertslund

Hedemarken legeplads

Splinterny Legeplads med en stor motorik bane med alle former for klatrestativer og kropslig udfoldelse. et sørøverskib, svævebane, balancebane, legehuse, og en hulens masse andet. Derudover et stort Rutsjebane tårn med 5 rutsjebaner kun set et andet sted i Danmark; nemlig i Tivoli Friheden i Århus. Bestemt et besøg værd. Der er borde og bænke til forældrene og et godt lag faldgrus under hele legepladsen. Du finder legepladsen mellem Nyvej og Hedemarksvej. Kommer man fra Albertslund stationen skal man tage bus nr. 141 og bede om at blive sat af ved Hedemarken.
Kilde: københavns Kommune

Nyvej 61
2620 Albertslund

Vallensbæk strandpark Naturlegeplads

På naturlegepladsen er der masser af plads og gode faciliteter. Det er et stor grønt område med tre legehuse, der har både terrasse, købmandsdisk og et sæt kolbøttestænger.
Der er sat fine rammer for dannelsen af et lille nybyggersamfund i børnehøjde.
Derudover er der en lang række andre spændende legeredskaber, så kun fantasien kan sætte grænser for, hvad der kan udfolde sig af cirkusforestillinger og artisteri.
 For forældre og tilskuere til legen er der et stort grønt område med bænke og borde, en grill samt en bålplads. Der er altså masser af muligheder for at lave en hyggelig udflugt for hele familien.
Der skal gøres opmærksom på, at det offentlige toilet på naturlegepladsen lukkes i perioden fra 1. oktober til 1. maj.

Svingelstien 3
2665 Vallensbæk

Rødkilde parken

Stor naturlegeplads på græsarealet mod Hvidkildevej. Legepladsen er opbygget som et bakkelandskab gennemskåret af en stor "sandflod" og afsluttet med et jævnt areal til petanquespil. Legepladsen er bygget af naturmaterialer og har svævebane, stor terrænrutschebane, klatrebjerg, skibsvrag, pælegrotte, vandleg, piletunnel, indhegnet småbørnslegeplads med gynger, rutschebane, sandkasse m. m.

Legepladsen ligger i tilknytning til en eksisterende skovplantning, som også er inddraget som legemulighed.

Hvidkildevej
2700 København NV

www.vejpark2.kk.dk

Utterslev Mose Legeplads - Pilesvinget 65

Nyrenoveret legeplads placeret på græsareal ved sti i den vestlige del af Utterslev Mose. Legerudstyret består af klatreborg, 2 rutchebaner og stort grusfaldunderlag med stammeopstalt.
udfor Hirsevej

2700 Brønshøj

Husumparken

Legepladsen har en række tilbud til børn i aldersgruppen 0-14 år. Du kan male, tegne, sy, klippe i papir. Du kan spille spil, lege med dukker m.m. eller bruge computer og playstation. På legepladsen er der svævebane, abegrotte rutschebane, gynger, legehuse m.m.Desuden forefindes cykler, mooncars, fantasibrædder, sandting og meget mere.

Familiedage hver søndag kl. 12-17 indtil september, hvor man bl.a. kan bage snobrød.

Nordrupvej 16
2700 Brønshøj
Tlf. 38 60 86 85

www.vejpark2.kk.dk

Brønshøjparken legeplads

Større nyrenoveret, tidligere bemandet legeplads placeret i Brønshøjparken. Legepladsen er udstyret med klatreborg med rutschebane, gynger, stort pyramideformet klatrenet, vippedyr, sandkasse samt asfalteret boldbane med basketstativ. Belægningen består af grusfaldunderlag og asfalt.

Brønshøjparken v. Hyrdevangen
2700 Brønshøj

www.vejpark2.kk.dk

Nørager Legeplads

Institutioner kan låne alle udendørs legeting, cykler og sandting samt bolde, som lånes og afleveres i huset. På legepladsen findes en boldbane, 2 rutschebaner, stor sandkasse, vipper, legeborg, legehus, trampolin, handicap toilet og puslebord.
Der er mulighed for lektiehjælp i et vist omfang.
Deusden findes der computerspillerum og div. værkstedaktiviteter
Den primære gruppe som legepladsen henvender sig til, er de 6-14 årige uden institutionstilbud.
Særlige arrangementer
Småbørnslegestue (0-5 årige) med forældre: Mandag og Onsdag kl. 10-12.
Rollespil. Hver fredag kl. 14 – 19: Rollespilsgruppen indbyder alle interesserede til at deltage.
Sport og leg – krop og bevægelse. Hver mandag – torsdag kl. 15 – 16 kan du komme og være med, komme lidt i form og tillige få nye venner.

Åbningstid: 9.30-17.00 (fre. 10-17)

Nørager Plads 23
2720 Vanløse
Telefon: 38 71 06 93

www.vejpark2.kk.dk

Godthåbsvej legeplads

Legepladsen er indhegnet og indrettet som naturlegeplads med stor udhugget træstamme med rutchebane, udskåret gynge, palisadesandkasse, raftebro, kampesten, troldetræstubbe, træskulpturer med egern, "junglesti" med træstammer og klatretove, tømmerrulle med udhulet stamme, balancestammer, stammeopstalt, klatrestamme og riflet stamme. Desuden findes nyt boldbur med fodboldmål og basketnet.

Godthåbsvej 199-203
2720 Vanløse

www.vejpark2.kk.dk

Elverparken

I Elverparken ved Elverhøjens Skole finder du Herlevs største offentlige legeplads. Legepladsen er anlagt i 1999 som et led i renovering af Elverparken. Inspirationen til de fint udskårne legefigurer er hentet i eventyrverdenen, som i områdets vejnavne. Fugurerne skal sætte fantasi og leg i gang hos både børn og voksene, samtidig med at de er spændende og smukke at se på. Det hele er placeret delvis inde i skovagtig beplantning.

Der findes en stor gynge, klatrestativ formet som edderkoppespind med edderkoppen siddende i toppen, jorden er farlig sti med balance på line, armgang m.m., en stor træstamme udskåret som glad og sur trold, samt frøen og åkandeblomsten i et sandområde formet som en lille sø.

Elverparken
2730 Herlev

www.herlev.dk

Byggelegepladsen Ellekilde

Ellekilde er en stor kommunal byggelegeplads centralt beliggende i Skovlunde.
Byggelegepladsens areal er altid åbent for besøg.
Den pædagogiske dagligdag er primært bygget op omkring vores store udeareal, som rummer et stort antal muligheder.
Vi har et stort dyrehold (10 heste, ca. 130 kaniner, får, geder, ænder, høns og fugle). Derfor har byggelegepladsen et landligt præ, selvom den ligger i bymidten. Børnene har muligheder både ridning og hestevognskørsel. Legepladsen henvender sig primært til de 1-15årige børn, men alle er naturligvis velkommen.

Bybjergvej 2
2740 Skovlunde
Tlf. 44772140

www.ellekilde.info

Lyngby Storcenter indendørs legeplads

Der er gratis legeplads til børnene på 1. Sal i Lyngby storcenter, legepladsen henvender sig til de 1-8 årige børn, men alle er naturligvis velkommen. Her kan dit barn lege trygt og godt, mens du kan sidde på caféen ved siden af og slappe af.
Hver første søndag i måneden har vi søndagsåbent og samtidigt omdannes Lyngby Storcenter til Lyngby Børnecenter, med masser af sjov og underholdning for de mindste.

Lyngby Storcenter
Tlf.: 45 27 77 77
2800 Lyngby

www.lyngbystorcenter.dk

Den Grønne Legeplads

Formålet med legepladsen er, at være et sted hvor børn, unge og ældre kan mødes, lege og hygge sig sammen.
Fra det tidlige forår bliver cykler og moon-cars stillet frem på pladsen til fri afbenyttelse. Disse legeredskaber bliver imidlertid gemt væk i løbet af efteråret, og legepladsen tilbyder i stedet i vinterperioden diverse indendørsaktiviteter. Det være sig aktiviteter med ler, stof, perler, papir, papmaché, gips og lignende.
Derudover er det muligt for børnene at benytte pladsens cykelværksted til reparation og istandsættelse af egen eller andres cykler.
Det er ligeledes muligt at afholde børnefødselsdage på legepladsen i åbningstiden. Det kræver dog, at der træffes aftale med personalet på pladsen i god tid.
Da Lyngby-Taarbæk kommune har et samarbejde med Lyngby politi, foretages der på legepladsen gåprøver for børnehaver og børnehaveklasser samt cyklistprøver for 3. og 4. Klasse.
Legepladsen afvikler diverse bruger-arrangementer både om sommeren og ved juletid.
Legepladsens åbningstider:
Mandag – torsdag 10.00-17.00
Fredag 10.00-16.00

Frederiksdalsvej  23
2830 Virum
Tlf. 45 85 71 69

www.ltk.dk

Geelsgaard sansehave & Legeplads

Sansehaven
Haven byder på mange muligheder for fordybelse i fine sanseoplevelser. Der er krydderurter og blomster og buske, som tiltrækker sommerfugle. Belægningerne gennem haven varierer fra brosten, betonfliser, klinker, pigsten og træstød.
Den vestlige del af haven er tænkt som et stiliseret klippelandskab med udsøgte natursten - deriblandt én kæmpe granitsten, der er kløvet og forskudt, således at stien går igennem stenen. En snoet slange af træstubbe i forskellige højder og tykkelser slynger sig langs en sandgrav, der er kantet og hegnet med tovværk ud mod stien.
Under det store gamle kirsebærtræ er en opholdsplads med sol og skygge. For at komme helt tæt på kirsebærtræets stamme er der brudt hul gennem den gamle bøgehæk og etableret en sti, som fører ud i æblelunden.
I den østlige halvdel af sansehaven er der mindre rumdannelser med forskelligt indhold. Tre træer står "på hovedet" med rodnettet øverst. De kan dekoreres efter årstiden, f.eks. med påskeæg til påske, med kulørte bånd og blomster til maj, med klingede vindharper om sommeren og med fugleneg om efteråret.
Legepladsen
Legepladsen tilgodeser børn i alle aldre og kan bruges uanset handicap. Udformningen giver eleverne flere udfordringer bevægelses- og perceptionsmæssigt. Samtidig understøttes børnenes sociale udvikling, idet de får legemuligheder, som er sammenlignelige med andre børns udfoldelsesmuligheder.

Kongevejen 252
2830 Virum

www.sansehaver.dk

Den bemandede legeplads i Wesselsgade

Legepladsen dækker et stort areal, der er kantet med et højt hegn hele vejen rundt. Ind mod den bagvedliggende ejendom er der høje løvtræer, der giver mulighed for at skjule sig. Der er en tovbane, et klatrestativ, bordtennis, boldbane og legeredskaber til de helt små fra 0-3 år.
I den bemandede åbningstid er der køretøjer, bolde og gravelegetøj, computerværksted, rollespil, cykelbane m.m.
Legeværdi: God både for små og store.
Balance Rimelige
Klatre: Gode udfordringer
Sport: Boldbane
Årstidsaktivitet: Soppebassin, sommer
Alder: 0 – 15 år
Vurdering: **** Traditionel men sjov.

Wesselsgade 12
2200 København N
Tlf. 35 39 13 65

Blågårds Plads legeplads

Sansehaven
Haven byder på mange muligheder for fordybelse i fine sanseoplevelser. Der er krydderurter og blomster og buske, som tiltrækker sommerfugle. Belægningerne gennem haven varierer fra brosten, betonfliser, klinker, pigsten og træstød.
Den vestlige del af haven er tænkt som et stiliseret klippelandskab med udsøgte natursten - deriblandt én kæmpe granitsten, der er kløvet og forskudt, således at stien går igennem stenen. En snoet slange af træstubbe i forskellige højder og tykkelser slynger sig langs en sandgrav, der er kantet og hegnet med tovværk ud mod stien.
Under det store gamle kirsebærtræ er en opholdsplads med sol og skygge. For at komme helt tæt på kirsebærtræets stamme er der brudt hul gennem den gamle bøgehæk og etableret en sti, som fører ud i æblelunden.
I den østlige halvdel af sansehaven er der mindre rumdannelser med forskelligt indhold. Tre træer står "på hovedet" med rodnettet øverst. De kan dekoreres efter årstiden, f.eks. med påskeæg til påske, med kulørte bånd og blomster til maj, med klingede vindharper om sommeren og med fugleneg om efteråret.
Legepladsen
Legepladsen tilgodeser børn i alle aldre og kan bruges uanset handicap. Udformningen giver eleverne flere udfordringer bevægelses- og perceptionsmæssigt. Samtidig understøttes børnenes sociale udvikling, idet de får legemuligheder, som er sammenlignelige med andre børns udfoldelsesmuligheder.

Kongevejen 252
2830 Virum

www.sansehaver.dk

Blågårds Plads legeplads

Sansehaven
Haven byder på mange muligheder for fordybelse i fine sanseoplevelser. Der er krydderurter og blomster og buske, som tiltrækker sommerfugle. Belægningerne gennem haven varierer fra brosten, betonfliser, klinker, pigsten og træstød.
Den vestlige del af haven er tænkt som et stiliseret klippelandskab med udsøgte natursten - deriblandt én kæmpe granitsten, der er kløvet og forskudt, således at stien går igennem stenen. En snoet slange af træstubbe i forskellige højder og tykkelser slynger sig langs en sandgrav, der er kantet og hegnet med tovværk ud mod stien.
Under det store gamle kirsebærtræ er en opholdsplads med sol og skygge. For at komme helt tæt på kirsebærtræets stamme er der brudt hul gennem den gamle bøgehæk og etableret en sti, som fører ud i æblelunden.
I den østlige halvdel af sansehaven er der mindre rumdannelser med forskelligt indhold. Tre træer står "på hovedet" med rodnettet øverst. De kan dekoreres efter årstiden, f.eks. med påskeæg til påske, med kulørte bånd og blomster til maj, med klingede vindharper om sommeren og med fugleneg om efteråret.
Legepladsen
Legepladsen tilgodeser børn i alle aldre og kan bruges uanset handicap. Udformningen giver eleverne flere udfordringer bevægelses- og perceptionsmæssigt. Samtidig understøttes børnenes sociale udvikling, idet de får legemuligheder, som er sammenlignelige med andre børns udfoldelsesmuligheder.

Kongevejen 252
2830 Virum

www.sansehaver.dk

Hans Tausenspark Øst

Legepladsen ligger i Hans Tausens Park og afgrænses af Assistens Kirkegård på en side og Hans Tausensgade på modsatte side. Legepladsen er vestvendt med eftermiddags- og aftensol og er et fast ophold på vej hjem, når børnene hentes. Det er en bemandet le­geplads, smukt beliggende i parken med store gamle træer. Den er stor i udstrækning med spredte usammenhængende legeredskaber. Moderniseret for ca.8 år siden. Der er på pladsen et vandløb, sø, bål­plads, tov til armgang, kørebane til go’cart g cykel og computerværk­sted.

Legeværdi: Hyggelig og rimeligt udfordrene
Balance Gode udfordringer
Klatre: Gode udfordringer
Sport: LIlle boldbane/hockey
Alder: 0 – 7
Ejet af: Vej & Park
Kriterier *** Står lidt slidt hen. Kunne være sjovere og mere sammen- hængene.

Åbningstid: 9.30-17.00

Hans Tavsensgade 40
2200 København N
Telefon: 35 37 24 05

www.vejpark2.kk.dk

Hans Tausens Park vest / Boldbane

Legepladsen ligger i Hans Tausens Park og afgrænses på den ene side af Assistens Kirkegård og på modsatte side af Hans Tausens gade. Arealet er udlagt som boldbaner i forskellig størrelser. Den er meget brugt til bl.a. cykelbob, forskellige former for boldspil, minigolf, klatre­stativ og skøjtebane om vinteren og soppebassin om sommeren.
Legeværdi: Populær boldbane
Balance: middel
Klatre: Klatrevæg.
Sport: Bold/cykel
Årstidsaktivitet: Skøjtebane/soppebassin
Alder: 9 - 18
Vurdering ** God til de større børn.

Hans Tavsens Gade 40
2200 København N

www.vejpark2.kk.dk

Sankt Hans Gade

Et hul i karreen har givet plads til en lille legeplads til små børn. På de to kortsider afgrænses pladsen af 16m høje husgavle og på den ene langside af et stakit ind mod en baggård med høje træer og ud til ga­den afgrænses pladsen af et åbent rødmalet stakit og en trærække. På legepladsen er der et gyngestativ, vippedyr og borde/bænke.

Sankt Hans Gade 3
2200 København N

Meinungsgade / Bemandet Legeplads

Den bemandede legeplads i Meinungsgade er en større legeplads med tra­ditionelle legeredskaber. Den afgrænses af Sjællandsgade Skole mod vest, Prinsesse Charlottes Gade mod syd, Meinungsgade mod øst og en bolig karré mod nord. Den er delt op i en legeplads og en boldbane. Der er på legepladsen en trærække langs kanten af pladsen og en del fritstående træer fordelt rundt på pladsen. Der findes et nedslidt tårn uden ruche-
bane, et par legehuse og en nedslidt svævebane.
Sport: Bold/skateboard
Alder: 6-15

Meinungsgade 13
2200 København N
Tlf. 35 37 67 20

Guldbergs Skole

Skolegården på Sjællandsgade Skole kommer under grundig renovation i forbindelse med et områdeløft. Der vil blive et legeområde bag skolen, hvor boldbanen skal indgå i sammenhængen. (der skal også indgå en boldbane og et udvidet fritidshjem). I skolegården er der et kravle- og vipperedskab. Sand og grus og løse legeredskaber. Der er plantet en trærække i det smalle bælte ind mod Simions Kirken.
Legeværdi: Vippe og drejestolper poppulær.
Balance Lidt
Klatre: Lidt
Sport: Boldbane/skateboard
Alder: 6-15
Vurdering ** For få legemomentertil mange børn.

2200 København N

Guldbergsgade/Sjællandsgade legeplads

Legepladsen ligger på hjørnet af Sjællandsgade og Guldbergsgade og af­grænses yderligere af Lynæsgade og Udbygade. Denne legeplads dækker et stort område uden legeplads og er velbesøgt, især af småbørnsfamilier og vuggestuer. Der er et tog for småbørn, sandkasse, vippedyr og et gyn­gesæt. Der er en del borde bænkesæt. Legepladsen er omkranset af form­klippede lindetræer.
Legeværdi: God til småbørnsfamilier & vuggestuer
Balance lidt
Klatre: Ingen
Alder: 0-3
Vurdering *** Hyggelig men mangler udfordring for større børn.

2200 København N

Jagtvejens Skole

Skolegården er udformet som naturlegeplads med temaer skov, strand, eng. Der er stor variation i legemuligheder, motoriske udfor­dringer og kombinationsleg. Legeredskaber og planter er efterhånden meget nedslidt og legepladsen er dyr i vedligeholdelse.

Legeværdi: Populær
Balance: Rige muligheder
Klatre: Gode muligheder
Alder: 6 - 12
Vurdering **** Godt brugt

Kapella naturlegeplads

Legepladsen afgrænses af muren til Assistens Kirkegård og fritidshjemmet Kapella og et hegn ud til Kapelvej. Der er nogle høje spredte lindetræer på pladsen og en bugtet asfalteret sti, resten af pladsen er belagt med grus. Legepladsen er en naturlegeplads og legeredskaberne er gjort i groft udhuggede træstammer. Der er siddedyr, trug til vandleg, balancestolper, borde og bænke og en åben pavillon. skønt den er åben efter fritidshjem­mets lukketid for offentligheden. Den mangler fysiske udfordringer og min­dre rum i den rigtige skala.

2200 København N

Helligkors Skole legeplads

Åben skolegård til indskoling og mellemtrin med planer om at udvide skolegården ud i Hans Tausensgade. I den indre gård er der anlagt en blød belægning til fald og tumlelege med nogle balanceredskaber kombineret med en vold. I den ydre gård er der anlagt bede og plantet buske og borde og bænke til mere stille lege og ophold specielt for ind­skolingen.

Legeværdi: De nye tiltag er Populære
Balance Gode
Klatre: Ingen
Sport: Boldspil
Natur: Bede og buske
Alder: 6 - 12
Vurdering ** Gode momenter. Mangler flere legemomenter.

2200 København N

Blågårdsskolens legeplads

Skolegården er tilgængelig efter skolens åbningstid og er for nylig renoveret og har fået nyt klatretårn med hængebro og rutchebane, klatrenet og klatretov. Der er optegnet løbebane/cykelbane og placeret nogle siddekasser.
Legeværdi: Gode legemomenter
Balance Gode udfordringer
Klatre: Gode udfordringer
Sport: Lille boldbane
Alder: 9 -15
Vurdering ***** Områdets bedste klatretårn!

2200 København N

Multipladsen / Boldbane

Multipladsen blev indviet i 2006. Den afgrænses af to gavle og et stakit mod baggården og støder op til Sankt Hans Gade og Ravnsborggade. Der står 6 høje træer. Den er tænkt som et åndehul, hvor sport, kultur, hverdagsliv og gadetraditioner kan mødes. Teenagers bruger ofte plad­sen til basketball, skateboard og rulleskøjter. Der er mulighed for at gangbesværede kan komme rundt på pladsen ved hjælp af ramper.
Der er planlagt en forbedring af gavlene, lysforhold og beplantning.
Legeværdi: Populær
Sport: Bold/skateboard
Alder: 9- 18
Vurdering **** Populær blandt større drenge.

2200 København N

Brønshøj Torv legeplads

Beskrivelsen:
Nyere legeplads ved Brønshøj Gadekær. På pladsen er opstillet klatretårn med rutschebane, gynger, sandkasse og 2 vippedyr.

v. Krabbesholmsvej
2700 Brønshøj
vejpark2.kk.dk

Fuglesangs Allé

Beskrivelsen:
Stor nyrenoveret legeplads. Udstrakt brug af træmaterialer, elmestammer med klatrenet, træpalisader omkring sandkasse samt gynger og bænke. Endvidere stor indhegnet boldbane med basketkurve.

overfor Beldringevej
2700 Brønshøj
www.vejpark2.kk.dk

Gislingevej

Beskrivelsen:
Opholdsplads i tilknytning til stor asfalteret boldbane. Opholdsarealet indeholder petanquebane, sandkasse og bænke. Belægningen består af asfalt på boldbane og grus på opholdsareal.

Hjørnet af Gislingevej
2700 Brønshøj
www.Gislingevej.dk

Gyngemosen

Beskrivelsen:
Større legeplads tæt på Tingbjerg boligbebyggelsen. Legepladsen er indrettet med vipper, gynger, lille læskur, grill, vippedyr, bænke og sandkasse.

v. Langhusvej
2700  Brønshøj
www.Gyngemosen.dk

Liselundvej

Beskrivelsen:
Stor legeplads beliggende ved Brønshøj Skoles boldbaner. Legearealet er placeret centralt på arealet og legeudstyret består af gynger, vippedyr, rutschebane, vipper, legehus og sandkasse. Desuden findes en pergola til ophold. Belægningen består af et hårdt grusareal under legeredskaberne, omgivet af et asfaltareal, samt et større græsareal med store træer og hæk.

overfor Bønshøjgårdvej 25
2700 Brønshøj
www.Liselundvej.dk

Utterslev Mose – Engsvinget

Beskrivelsen:
Mindre legeplads placeret på græsareal ved fodboldbaner i den sydøstlige del af Utterslev Mose. Lgeudstyret består af gynger, vippedyr, legebakke, klatretræer, træstubbe, læskur, legehus og sandkasse.
Legepladsen er renoveret i 1994 med etablering af nyt faldunderlag af barkflis samt supplering af legeudstyr.

overfor Hyrdevangen
2700 Brønshøj
www.Utterslev Mose-Engsvinge.dk

Utterslev Mose- Lærkebakken

Beskrivelsen:
Mindre legeplads placeret ved sti i den sydlige del af Utterslev Mose. Legeudstyret består af et lille klatreredskab (klatretræstub). Desuden findes bænke til ophold.

v. Lærkebakken
2700 Brønshøj
www.Utterslev Mose- Lærkebakken.dk

Utterslev Mose - Pilesvinget 5

Beskrivelsen:
Mindre legeplads placeret på græsareal ved sti i den sydlige del af Utterslev Mose. Legeudstyret består af "jorden er giftig skib" og træfisk til at sidde på.

Pilesvinget mellem Hvedevej og Brønshøj Kirkevej
2700 Brønshøj

Utterslev Mose - Ved Vigen

Beskrivelsen:
Mindre legeplads placeret ved sti på græsareal i den østlige del af Utterslev Mose. Legeudstyret består af gynger og sandkasse. Ved legepladsen findes et grønt areal til boldspil.
Ved Vigen
2700 Brønshøj
www.Utterslev Mose - Ved Vigen.dk

Vestvolden v. Banefløjsstien

Beskrivelsen:
Mindre legeplads ved S-togslinie. Indeholder gynger og sandkasse i græs under spredte træer og tæt på skoven på Vestvolden.

v. Banefløjsstien
2700 Brønshøj

Vestvolden v. Bystævnet

Beskrivelsen:
Stor legeplads med vipper, læhus, sandkasse, rutschebane, gynger, klatretræ, bænke og fodboldbane i græs med to mål.

v. Bystævnet
2700 Brønshøj

Vestvolden v. Mørkhøjvej

Beskrivelsen:
Mindre legeplads indrettet med gynger, rutschebane, lege- og læhus og klatrestativ i græs mellem træer. Endvidere borde og bænke til ophold.

v. Mørkhøjvej

Beskrivelsen:
2700 Brønshøj

Damhusengen – Elvergårdsvej

Beskrivelsen:
Mindre legeplads placeret på græsareal ved dæmningen mellem Damhussøen og Damhusengen. Legeudstyret består af elmestammer, gynger, sandkasse, stammer med klatretove og vippedyr. Legepladsen er omgivet af en græsklædt jordvold.

Damhusengen ved Elvergårdsvej
2720 Vanløse

Damhusengen – Jyllingevej

Beskrivelsen:
Mindre legeplads placeret ved birkelund på Damhusengen mod Jyllingevej. Legepladsen er indrettet med tre cirkelformede arealer med faldunderlag omgivet af gangstier belagt med chaussésten. Legeudstyret består af stammer med klatretove samt klatretræer.

Jylligevej 125-127
2720 Vanløse

v. Mørkhøjvej

Beskrivelsen:
2700 Brønshøj

Genforeningspladsen Syd

Beskrivelsen:
Mindre legeplads i den sydlige del af Genforeningspladsen indrettet på græsareal omgivet af store træer. På legepladsen står gynger, vipper, et mindre klatretårn med rutchbane og en sandkasse. Belægningen er græs, grusfaldunderlag og et mindre fliseareal ved sandkasse.

v. Mågevej
2720 Vanløse

Grøndalsparken

Beskrivelsen:
Stor legeplads beliggende i Grøndalsparken omgivet af store græsarealer. Legepladsen er udstyret med vipper, gynger, vippedyr, rutschebane, legehus og sandkasse. Belægningen består af grusfaldunderlag, samt et asfaltareal omkring sandkassen. I umiddelbar nærhed findes en indhegnet boldbane.

overfor Arnestedet
2720 Vanløse
www.Grøndalsparken.dk

Grøndalsvænge Allé

Beskrivelsen:
Mindre legeplads i Grøndalsparken placeret under store træer. På legepladsen står gynger, vippedyr og et par bænke. Belægningen er af græs.

v. Morbærvej
2720 Vanløse
www.Grøndalsvænge Allé.dk

Jyllingevej

Beskrivelsen:
Indhegnet legeplads beliggende på Jyllingevej ved Jernbane Allé. Legepladsen er indrettet med et lille boldbur, vipper, klatrestativ, gynger, legehus, sandkasse og vippedyr.

overfor Jernbane Allé
2720 Vanløse
www.Jyllingevej.dk

Krogebjergparken

Beskrivelsen:
Mindre legeplads beliggende på asfaltareal midt i Krogebjergparken. Legepladsen er udstyret med legehus, gynger, vippedyr, vippe og bænke til ophold.
Legehus er brændt ned. der vil blive opført et nyt legeredskab.

v. Roshagevej
2720 Vanløse
www.Krogebjergparken.dk

Skibelundvej

Beskrivelsen:
Mindre lokal legeplads som er renoveret for få år siden og indeholder vippe, gynger, rutschebane, klatretræ, lille klatreborg og en sandkasse. Op til legepladsen er anlagt stor, asfalteret boldbane med basketstativer og fodboldmål.

Skibelundvej 12
2720 Vanløse
www.Skibelundvej.dk

Ålekistevej

Beskrivelsen:
Lille legested beliggende ved sommerblomstanlæg på Ålekistevej. Legeudstyret består af betonsandkasse og to vippedyr på et mindre fliseareal.

v. Vanløse Skole
2720 Vanløse
www.Ålekistevej.dk

Legepladsen i Øregårdsparken

Beskrivelsen:
Legepladsen henvender sig til børn i alle aldre bl.a. pga. en stor klatreskulptur,der ligner en sæbeboble, skallen fra et søpindsvin eller noget helt tredje.

Tranegårdsvej
2820 Gentofte