Her er du: Legepladsen / Midtjylland

Tofteklubben

Legepladsen, som er amtets største består af en række spændende tilbud til børn i alle aldre: Den indeholder en lang række sjove ting: Balancebom, basket ball bane, blehus, bocciabane, cowboyhytte, fodboldbane, girafgynge, alm. gynger, tissehus, karuseller (små), traktordæk, rutchebaner, rør, sandkasse, skøjtebane/rulleskøjtebane, edderkoppenet, festplads, boldmur, kolbøttestænger, vippe og klatretårn.

Agertoften 37-40
7800 Skive

www.tofteklubben.dk

Børnenes Paradis legeplads

"Børnenes paradis" ligger i Skive anlæg som gør det til en oplevelse for hele familien i forlængelse af skive anlæg ligger SNYK, også kaldet Skive ny kunstmuseum. Selve legepladsen har åbent fra påske til og med efterårsferien, og indeholder bl.a. legeredskaber som sandkasse og gynge.

Havnevej 10
7800 Skive

Borgvold Bypark

Borgvold med det gamle voldsted er byens ældste og smukkeste anlæg.
Borgvold (ca. 4,5 ha.) Her findes mange forskellige træer, buske, stauder, sommerplanter m.v. Her er også mindesten for Erik Ejegod, og skulpturerne "Siddende pige" og Liggende pige" skabt af Gerhard Henning samt "Vandpigen" skabt af Ludwig von Schwanthaler" kan ses. Bibelhaven ligger desuden i parken.

I sommerhalvåret er kiosken åben, og her kan alt godt nydes. På stedet kan også lejes både, kanoer og vandcykler. Der er desuden en friluftsscene hvor der om sommeren er en del gratis koncerter. Om vinteren omdannes stedet til en hyggelig skøjtebane. Ved siden af findes en god legeplads med overdækkede borde og bænke, her er der mulighed for at nyde sin medbragte madpakke. Legepladsen henvender sig primært til de 0-10 årige børn og har desuden et offentligt toilet.

Randersvej 1
8800 Viborg