Velkommen til Børn i Danmark

Børn i Danmark et nyt website, der viser vej til børnevenlige oplevelser og steder i hele Danmark. Her finder du masser af inspiration til, hvad man lave med børn fra 0 – 18 år, hovedparten af oplevelserne på siden er helt gratis for børn, men der er også oplevelser der koster lidt. På Børn i Danmark kan du på en hurtig og nem måde at få et overblik over de børnevenlige steder og aktiviteter der er i dit nær område.

  • Hvem kan bruge Børn i Danmark?

    Ja det er et rigtig godt spørgsmål, men kort fortalt alle der har interesse i oplevelser og aktiviteter for børn i Danmark: Forældre, bedsteforældre, onkler, kusiner, barnepiger, dagplejere, institutioner, skoler m.v. Det er gratis at bruge sitet til at finde steder, oplevelser og aktiviteter, og det er gratis at tilmelde nye steder til sitet.

  • Vi lærer alle sammen.

    Selv om vi gør vores bedste for at udrydde evt. fejl og mangler, der måtte være på sitet, kan vi ikke udelukke, at der stadig er enkelte skønhedsfejl eller slåfejl. Hvis du finder en fejl – noget der ikke virker eller kunne virke bedre – vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte os via “Kontakt Børn i Danmark” på forsiden eller ved at sende en mail til info@bornidanmark.dk

  • Kontakt
  • Rigtig god fornøjelse.

    børnidanmark.dk