Her er du: Legepladsen / Fyn

Legebasen på Stige Ø

Legebasen på Stige Ø byder legebørn i alle aldre velkommen.
Du kan boltre dig på masser af små bakker, oversvømme små arealer og hoppe i sand eller lege fangeleg på betonkupler eller store træklodser. En ny legende plads venter bare på gæster, som vil slippe fantasien løs.
Legebasen er et legelandskab på en af Stige Ø’s store bakker. Man kan også kravle op og nyde udsigten hele vejen rundt om Stige Ø - fra Lindøværftet til et view mod byen.
På Legebasen er der toiletter, som er åbne i dagtimerne dog er de  lukket i vintermånederne på grund af fare for frostsprængning af rørene.

Østre Kanalvej
5000 Odense

www.odense.dk

Roesskovsvej - Bolbro Anlæg

Hyggelig legeplads i grønne omgivelser i det vestlige Odense.

På legepladsen er der Kompangynger og -vippedyr, klatrevægge og klatreborg, lille rutschebane til de helt små og en stor rutschebane og et stort gyngestativ.

Et kæmpe plus ved legepladsen er, at der er flere bænkearrangementer, hvor I kan sidde og spise jeres madpakke.

Roesskovsvej 113
5200 Odense V

www.visitfyn.com

Naturlegepladsen ”tusindben”

”Tusindben”, er Odenses største naturlegeplads for de 0 til 15 årige.
Legepladsen, der er inddelt i etaper for de forskellige aldersgrupper og byder på udfordringer til børn i alle aldre. f.eks: svingtov, svævebane og en spændende ”fangeborg”.
Der er derudover også, Får, kaniner marsvin, høns og geder, der gerne vil snakkes og kæles med, gerne med en godbid.
Mange hyggelige steder, hvor man kan spise sin madpakke. (også hvis det regner)
Hvis i ringer og aftaler det, kan der arrangeres bål på Børnebyens bålplads. I kan låne snobrødspinde af os.
Hvis i er en skoleklasse, kan i arrangere undervisning på stedet, f.eks. i forbindelse med Børnebyens dyr.

Kildegårdsvej 50
5240 Odense NØ
Tlf. 66 10 53 77

www.ragnarok-odense.dk

Musikrum i Odense

”I musikrummet kan børn og voksne fordybe sig i lyde, skabt af naturen og mennesker – med hele kroppen både som tilfældige lyde og samspil.
Denne blanding af baggrundslyde, menneskeskabte rytmer og toner i naturen giver unikke oplevelser – en helt speciel oplevelse for hele familien her kan både børn og voksne få en sjov og anderledes oplevelse.
I musikrummet kan man bl.a. opleve
- De syngende sten
- Karrusel-spilledåse
- "Øret" – musikrummets vartegn
- Træinstrumenter
- Slagtøjshjørnet
- Dansegulvet
- "Lydmuren"
- Cykeltromlerne
- Træbeplantningen

Højbyvej 5
5260 Odense S

www.odense.dk

Morud Naturlegeplads

Naturlegepladsen ligger i skovkanten, så der både kan leges på græsset og inde mellem træerne. Både idrætsforeningen og Langesø Skovbrug har stillet et areal til rådighed, så vi kan lave legeplads på begge sider af den lille afvandingskanal. Desuden er der en kæmpe klatrebane af træstammer, tovbaner, svingtove og balancegange. Samt bålsted hvor der bl.a. er mulighed for at lave snobrød, samt en spændende labryrint, som fører ind til ”hemmelige steder” En virkelig god legeplads for børn i alle aldre.

Idrætsvej
5462 Morud
www.morud.dk

Naturlegepladsen Gåsebjergsand

Naturlegepladsen er etableret i et tidligere grusgravsområde – Gåsebjergsand.
Der er offentlig adgang. Flere rutebilruter passerer og der er store parkeringsarealer. Der er et enkelt
toilet og der er et regnsvejrsly med plads til et halvt hundrede mennesker.
Naturlegeladsen består af flere dele, der er placeret i hver sin afdeling i området.
• Troldeland har de 7 – 12 årige som primær målgruppe. Her er ca. 25 legeredskaber.
• Alfeland har de 3 – 6 årige som primær målgruppe. Her er ca. 10 legeredskaber.
• Huleland er for "gør det selv børn" og består af et indhegnet område med krat og rødgraner.
• Lejrpladsen er for organiserede grupper.
Legeredskaberne er så vidt muligt fremstillet i naturmaterialer.

Rallebæksgyden
5600 Fåborg
www.skovognatur.dk

Christiansminde Legeplads

Christiansminde legeplads, er en lille legeplads, som primært henvender sig til de 1-10 årige børn, men alle er naturligvis meget velkommen. På legepladsen kan man både prøve at være pilot i en flyvemaskine og være togfører i et tog derudover kan du prøve krafter med klatrestativet med rutsjebane, eller fjervippen eller vores gyngerne.

Christiansmindevej 20
5700 Svendborg

Brydegårdsparkens Legeplads

Brydegårdsparkens Legeplads er en lille legeplads som primært henvender sig til de 1-10 årige børn, men alle er naturligvis meget velkommen, legepladsen har klatrestativ, gynge, samt stor sandkasse.

Kogtvedvej 13
5700 Svendborg

Mette Rudsvej

Legepladsen er en lille lokal legeplads, som har de 1-10 årige børn, som primære målgruppe, men alle er naturligvis velkommen. På selve legepladsen findes bl.a. et legehus, en fjedervippe, rutsjebane, gynger, samt en stor sandkasse.

Mette Ruds Vej
5700 Svendborg

Avernakøvej

Legepladsen er en lille lokal legeplads, som har de 3-14 årige børn, som primære målgruppe. På selve legepladsen findes bl.a. en stor klatreborg, med rutsjebane, hængebro, klatrevæg, sandkasse samt en boldbane.

Avernakøvej
5700 Svendborg

Naturlegepladsen Dronningemaen

Dejlig naturlegeplads med gyngestativ, svævebane, klatrenet, vandløb med broer, boldbane, flotte udskårne dyr, rindende vandløb, bakker og krat.

Om vinteren ved hård frost er der skøjtebane.
Skønnet aldersgruppe: 1-12 år. Legepladsen ligger på hjørnet af Møllergade og Dronningemaen i Svendborg, og der er toiletter i nærheden samt mulighed for at spise ved borde og bænke på pladsen.

Dronningemaen
5700 Svendborg

www.visitfyn.com

Birkhovedvej

Birkhovedvej legeplads er en lille lokal oase legepladsen er primært beregnet til de mindste i alderen 1-10 år, og indeholder alt fra sandkasse til rutsjebaner, vippedyr, klatrestativ og gynger. Legepladsen er nabo til Åen og her ved ænderne godt der er noget at hente så tager i et gammelt brød med kan i være sikker på at få hyggeligt selskab af en flok ænder.

Birkhovedvej
5800 Nyborg

Strandvænget Park og legeplads

Strandvænget Park og legeplads er et 16 hektar stort naturskønt område i Nyborg - direkte ud til Storebælt. Der er speciallegeplads/oplevelsesbane "Skovløberen”. Skovløberen er en kunstigt fremstillet oplevelsesbane, med forhindringer, og hvor brugerne kan opleve farver, former, lyd og bevægelse - helt i sit eget tempo. Banen har anlagt grussti (ca. 200 m.), så kørestolsbrugere kan også være med. Derudover indeholder parken et haveanlæg med mange løgvækster, stauder, sommerblomster, krydderurter, sjældne buske og træer, bassiner og voliere. Og der er desuden en del dyrehold i parken bl.a. geder, ænder, høns samt kaniner. Da området er meget stort og hele tiden byder på nye sanse indtryk for alle anbefales det at du har har god tid til besøget. Parkens legeplads henvender sig primært til de 1-15 årige børn, men alle er naturligvis meget velkommen.

Strandvænget 1
5800 Nyborg

Skårup Legeplads

Skårup legeplads er en lille lokal legeplads med plads til udfoldelse, legepladsen henvender sig primært til de 1-14 årige børn, men alle er naturligvis meget velkommen, legepladsen indeholder en stor sandkasse, gynger, kolbøttestang, vipper og et volleyball-net. Her er lagt op til mange timers underholdning for børnene.

Emil Rostrups Vej 8
5881 Skårup