Her er du: Hjem/Events

Nibe Festival: 30. juni-3. juli 2010

Nibe Festival er placeret midt i den grønne Skalskov i udkanten af Nibe med Limfjorden som nærmeste nabo. Festivalen har fem scener, hvor næsten 100 danske og internationale kunsterne spiller op til fest. Den grønne skov indbyder til hygge og samvær i smukke omgivelser.

Musikken:
Kashmir
Kim Larsen
Rumour Said Fire
Magtens Korridorer
Læs hele programmet på www.nibefestival.dk 

Roskilde Festival: 1.-4. juli 2010

Roskilde Festival er Nordeuropas største musikfestival med plads til 75.000 publikummer. Hvert år spiller ca. 175 bands på festivalens syv scener. Der er noget for enhver samg på Roskilde Festival, men det er hovedsagelig unge mennesker, der besøger denne musikfestival. Al overskud fra Roskilde Festival doneres til velgørende og kulturelle formål via Foreningen Roskilde Festival.

Musikken:
Prince
Muse
Jack Johnson
Gorillaz
The Prodigy
Robyn
Læs hele programmet på www.roskilde-festival.dk

Vig Festival: 8.-10. juli 2010

Vig Festival er en fest for hele familien. Det er stemning, musik, afslapning og underholdning. Vig Festival giver publikum det bedste fra den danske musikscene. Festivalens store børneområde byder på masser af aktiviteter og sjov.

Musikken:
Dizzy Mizz Lizzy
Kim Larsen og Kjukken
Infernal
Big Fat Snake
Læs hele programmet på www.vigfestival.dk

Grøn koncert: 15.-25. juli 2010 – otte koncerter Grøn koncert i 2009

15. juli - Esbjerg
16. juli - Herning
17. juli - Århus
18. juli - Aalborg
22. juli - Kolding
23. juli - Odense
24. juli - Næstved
25. juli - Valby


Grøn Koncert er blevet en institution i dansk musik- og kulturliv. Hvert over strømmer mere end 100.000 publikummer gennem indgangen til de nu i alt otte koncerter rundt omkring i sommerlandet. Grøn Koncert er udover en musikbegivenhed også Muskelsvindfondens væsentligste indtjeningsaktivitet til forbedring af levevilkårene for mennesker med den uhelbredelige sygdom muskelsvind.

Musikken:
Medina
Tina Dickow
Alphabeat
Thomas Helmig
D-A-D
Læs hele programmet på www.groenkoncert.dk

Samsø Festival: 21.-24. juli 2010

Midt i mellem Sjælland og Jylland ligger Samsø – hjemsted for Danmarks Hyggeligste festival gennem 20 år. På Samsø Festival er hyggen i centrum. Med en solid blanding af god musik, dejlige omgivelser og herlig stemning, har Samsø Festival de perfekte rammer for gode oplevelser i den danske sommer.

Musikken:
CV Jørgensen
Infernal
Nik & Jay
Lis Sørensen
Dizzy Mizz Lizzy
Læs hele programmet på www.samfest.dk

Langelandsfestival: 24.-31- juli 2010

Langelandsfestivalen er en familiefestival fuld af musik og hygge. De mange børn og familier giver en hel speciel stemning, men stiller også specielle krav til festivalen. For festivalen vil gerne rumme hele familien. Derfor har de noget til både far og mor, teenageren, bedstefar, kusinen, de mindre og større børn samt babyen.

Musikken:

Dizzy Mizz Lizzy

Nik & Jay

Sanne Salomonsen

Shubidua

Poul Krebs

Læs hele programmet på www.langelandsfestival.dk

Skanderborg Festival

Sol, musik og skov til Danmarks Smukkeste Festival.

Danmarks smukkeste Festival kommer ind på en flot 2. plads over landets største festivaler - kun overgået af Roskilde Festival. Festivalen finder v hvert år sted i 2. weekend i august, hvor de inviterer hele Danmark til fest - her er nemlig plads til alle aldre og typer.

Musikken:
Roxette
Suede
Alphabeat
Faithless
Duné
CV Jørgensen
Placebo

Læs hele programmet på www.smukfest.dk

Zulu Sommerbio

Drop de kedelige film hjemme i stuen og tag i stedet til sommerbio i det fri.

Hver sommer arrangerer TV2 Zulu en række udendørsarrangementer, der er bedre kendt under navnet Zulu Sommerbio. Flere steder i landet har du mulighed for at se gratis film. Den eneste udgift du får er en hjemmepakkede madkurv og drikkevarer.

Arrangementet finder normalt sted i juli og august.
Læs mere på zulu.tv2.dk/sommerbio